Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για οθόνη 22" 16:10

PredGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Έχω την NEC 1970GX εδώ και λίγα χρόνια η οποία αποδείχθηκε πολύ καλή αγορά, ωστόσο θέλω να περάσω στην κατηγορία των wide.

Νομίζω ότι μια 22" είναι καλό μέγεθος δεδομένου ότι ούτε πολύς χώρος υπάρχει ούτε πολύ μεγάλη απόσταση από την οθόνη (περίπου 50-60 εκατοστά). Επιπλέον αυτή που θα επιλέξω θα ήθελα να μην έχει πολύ ψηλό βραχίονα της βάσης (ή έστω να ρυθμίζεται όσο πιο χαμηλά γίνεται γιατί ακριβώς από πάνω, στον τοίχο έχω μια τηλεόραση και δε θέλω να "κρύβει" ένα μέρος της τηλεόρασης.

Η χρήση της θα είναι κυρίως για εφαρμογές γραφείου, σερφάρισμα, ταινίες και ίσως λίγο gaming.

Πιστεύω να μην υπάρξει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, έχω την 8600GTS.

Τι προτείνετε; Η τιμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα (μέχρι 400 ίσως) αρκεί να αγοράσω κάτι πολύ ποιοτικό.

Δημοσ.

Πρόχειρα κοιτώντας, για να πας σε καλό panel πρέπει να δώσεις 500+ €, που δεν ξέρω αν αξίζει ειδικά στις 22".

Από την άλλη, μπορείς να πάρεις μία με Tn panel σχετικά φθηνή, αλλά με πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως αυτή.

edit: (με πρόλαβε το πόδι).

• Super Moderators
Δημοσ.
Πρόχειρα κοιτώντας, για να πας σε καλό panel πρέπει να δώσεις 500+ €, που δεν ξέρω αν αξίζει ειδικά στις 22".

όχι απαραίτητα...βρίσκει 24αρι με PVA Panel

Μην ξεχναμε παιδια κ την 24" hp με 1920x1200 αναλυση με pva panel στα 400 ευρω.

Xαλαρα η καλυτερη προταση για 24" απο 300-500 ευρω.

πάντως και σε 1680χ1050 και σε 1920χ1200 η 8600 GTS θα τα βρει σκούρα...

Δημοσ.

Ναι αλλά για 24αρα δεν έχω χώρο ούτε και την κατάλληλη απόσταση νομίζω, οπότε αναγκαστικά πάμε μέχρι 22.. Άσε που με 24αρα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την κάρτα γραφικών μου.

πάντως και σε 1680χ1050 και σε 1920χ1200 η 8600 GTS θα τα βρει σκούρα...

Θα τα βρει σκούρα σε games μόνο ή γενικά; Γιατί αν ισχύει το 1ο δεν έχω πρόβλημα, αγοράζω αργότερα κάρτα γραφικών.

Με την συγκεκριμένη κάρτα δε θα έχω full hd κλπ;

Δημοσ.

Οκ οπότε στις 22" τι προτείνετε;

Απ'ότι βλέπω παίζουν κυρίως Samsung & LG... Οι Samsung είναι καλύτερες;

Συγκεκριμένα μοντέλα που αξίζουν;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, σε αυτήν καταλήγω.. Όμως τι διαφορές υπάρχουν αν εξαιρέσουμε την τιμή, το tv tuner και τις υποδοχές hdmi κλπ;

Αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά εδώ:

SAMSUNG SYNCMASTER T220

SAMSUNG SYNCMASTER T220HD

Η απλή έκδοση φαίνεται να έχει μικρότερο χρόνο απόκρισης και καλύτερο contrast ratio. Οπότε ποιά θεωρείται καλύτερη;

Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....ειμαι νεο μελος....αλλα διαβαζα παλαιοτερα τα αρθρα σας...

θελω να ρωτισω......''θελω να παρω μια τηλεοραση για το φοιτιτικο μου σπιτι και θα ηθελα να ρωτισω αν ειναι καλη ...η SAMSUNG T220HD TV

αυτη η οθονη ειναι για υπολογιστη και εχει tv monitor ή ειναι τηλεοραση και διαθετει επιλογη για συνδεση με το pc?????

ευχαριστω Αντωνης.......

-----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 09 : 10 : 47-----

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω μια 17" crt η οποία είναι flat, η sony g200. Την έχω από το 2000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ωστόσο πιάνει πολύ χώρο και γενικά ψύνομαι για αλλαγές. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν θα έχω καλύτερη εμπειρία με την samsung T220HD. Μιλάω για χρώματα και απόκριση σε παιχνίδια.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Παιδιά εγώ έχω μια 17" crt η οποία είναι flat, η sony g200. Την έχω από το 2000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ωστόσο πιάνει πολύ χώρο και γενικά ψύνομαι για αλλαγές. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν θα έχω καλύτερη εμπειρία με την samsung T220HD. Μιλάω για χρώματα και απόκριση σε παιχνίδια.

Ευχαριστώ

Και μόνο το γεγονός της αλλαγής από 5:4 17'' σε 16:10 22'' θα είναι πολιτιστικό σοκ για σένα. Μην το σκέφτεσαι περισσότερο, εκτός και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με την φωτογραφία ή την γραφιστική.

Δημοσ.
Και μόνο το γεγονός της αλλαγής από 5:4 17'' σε 16:10 22'' θα είναι πολιτιστικό σοκ για σένα. Μην το σκέφτεσαι περισσότερο, εκτός και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με την φωτογραφία ή την γραφιστική.

Με το χρώμα τι γίνεται? ΘΑ είναι τουλάχιστον το ίδιο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...