StavrosD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μόλις θυμήθηκα ένα άρθρο που είχα διαβάσει παλιά! Η microsoft έχει πάγια τακτική, να απολύει ένα ποσοστό των λιγότερο παραγωγικών εργατών, και να προσλαμβάνει νέους.
Billys100 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Όσο να ναι , δεν θα γλιτώνανε ούτε αυτοί απτην κρίση +1...ετσι ακριβως
personGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Microsoft's Gaming Division: Bye-bye Love, Bye-bye hapiness....
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Microsoft's Gaming Division: Bye-bye Love, Bye-bye hapiness.... Τι εννοείς;Θα φάμε καμμια πατάτα;Γιατί σκέφτομαι να πάρω το χειριστήριο του 360 για το pc.
Mapas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Microsoft's Gaming Division: Bye-bye Love, Bye-bye hapiness.... Hi, μιας και τυχαίνει να δουλεύω στην Microsoft, πρέπει να πω ότι το gaming division δεν βλέπω να παθαίνει τίποτα. Νόμιζω πρώτα θα απολυθούν οι Contractors, μετά το HR και τέλος μερικοί side developers. Στο δικό μου group (systems and networks R&D) τα πράγματα είναι έτσι και έτσι... υπάρχει αισιοδοξία.
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εγω θα εκανα περικοπες μισθων και δεν θα απελυα κανεναν, ειδικα αφου στην Αμερικη οι μισθοι της MS ειναι 2.000$ για τoν κατωτερο υπαλληλο
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εγω θα εκανα περικοπες μισθων και δεν θα απελυα κανεναν, ειδικα αφου στην Αμερικη οι μισθοι της MS ειναι 2.000$ για τoν κατωτερο υπαλληλο Αν εννοείς R&D προσωπικό, δε νομίζω ότι είναι τόσο ο κατώτερος μισθός...
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εννοω αυτον που σκουπιζει τις σκαλες
jimarass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Βασικά, ειδικά στις μεγάλες εταιρίες, δεν διοικούν οι μέτοχοι αλλά υπάλληλοι. Αυτό σημαίνει πως ο υπάλληλος για να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα και να πάρει μπόνους, απολύει προσωπικό που παράγει λίγο, ώστε να κερδίσει. Δεν τον ενδιαφέρει τον CEO το μέλλον της εταιρίας, αφού απλά δεν του ανήκει. Τον ενδιαφέρει το παρόν και εδώ βρίσκεται η μεγάλη τρύπα του απόλυτου καπιταλισμού.
cosmosfera Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τι να τους κανει τους υπαλληλους? Αντιγραφει μια χαρα απο τα gnu/linux πλεον... Απο περιεργεια θελω να δω σε τι θα μοιαζουν τα windows 7 περισσοτερο...στα vista η σε linux... Παντως εστω και για φημη ειναι απαραδεκτη...τοσα τιτανοτεραστια υπερκερδη μωρη microsoft επενδυσε κανα ποσο της προκοπης σε ανθρωπινο δυναμικο και ερευνα...Απο τα xp και μετα ολο πατατες βγαζει... Απο τη συμφωνια με το ελληνικο δημοσιο μονο τοσα λεφτα βγαλανε(by the way εχει γινει καποια μηνυση στο ευρωπαικο δικαστηριο ξερει κανεις τι γινεται?...)
Praetorianos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ετσι για την καλημερα... Η ειδηση ειναι ΦΗΜΗ. Δεν εχει επιβαιβεωθει απο καμμια επισημη πηγη. Περισσοτερα εδω. Τι διάολο μόνο εγώ το διάβασα αυτό? Ξεκίνησε μια μπούρδα να διαδίδεται για απολύσεις υπαλλήλων και μέσα σε 3 σελίδες καταλήξαμε να βρίζουμε τα windows πάλι.
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Windows evil evil evil....666.... ουστ antichrist.... τς τς τς
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 bill gates.ο πλουσιοτερος ανθρωπος σοτν κοσμο και θα σωθει αμα απολυσει ατομα.ελεος και μετα κανει δωρεες σε ιδρυματα.ελεος ποια.και μετα θελουν να καταπολεμησουν την πειρατεια.
mits@kos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 O Gates δεν βρίσκεται πια στην προεδρία της MS. Έχει αποσυρθεί από τη δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα