costasmarkoglou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα και καλη χρονια!! Αυτη τη στιγμη ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο της forthnet με ταχυτητα 24Μbps και η γραμμη μου ειναι PSTN. Το modem που εχω ειναι αυτο που μου εδωσαν απο τη forthnet το SIemens CL-110. Θα ηθελα λοιπον να αγορασω ενα καινουργιο καλό ασύρματο modem η router(oτι νομιζετε απο τα 2 οτι ειναι καλυτερο) καλης κ αξιποπιστης μαρκας, που να υποστηριζει βεβαια την ταχυτητα μου και θα ηθελα να μου προτεινετε ποιο πιστευεται ειναι το καλυτερο που μπορω να βρω μεχρι 120 ευρω! Αν ειναι ευκολο και δε σας κανει κοπο θα με βοηθουσε πολυ μαζι με την προταση σας να μου δινατε κ το site του μαγαζιου που το πουλαει! Να στε καλα και ευχαριστω εκ των προτερων, καλη χρονια και παλι!!!
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 100 θεματα για το ιδιο θεμα.speedtouch 585 ειτε απο forthnet shop ειτε απο καπου αλλου.δευτερη επιλογη linksys wag200 η siemens sl2 141.
costasmarkoglou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ φιλε μου στο speedtouch μαλλον θα καταληξω να σαι καλα και σορυ που δεν ειδα αλλα παρομοια θεματα!
zaqxsw Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εγω θα σου προτεινα απο αποψη ποιοτητας και αντοχης τα Draytek.
vasi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εγω θα σου προτεινα απο αποψη ποιοτητας και αντοχης τα Draytek. μακριά !!είχα για isdn μου ήταν προβληματικό, εφτανε εως τα 11 απο τα 24 ,ενώ κάτι άλλα έφταναν έως 19,20 το έδωσα πείσω!!
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 σε σταθεροτητα το speedtouch το βαζω πολυ πιο πανω.to vigor ενα απο τα καλα που εχει ειναι οτι εχε backup που ομως δεν χρειαζεται σε σχεδον κανεναν μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.