Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στο άνοιγμα

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας κ Καλή Χρονιά σε ολους!

Εχθές μοντάρησα ένα παλιό pc.Ξεκίναγε με το power το εβγαζα απο την μπρίζα κ έκλεινε.

Το άφησα για να κάνω πρωτοχρονιά.Σήμερα με το καλό μετά απο όλα οσα ειχα να κάνω

πήγα να το ανοίξω,παταγα το κουμπί ξεκινάγανε τα cooler + του επεξεργαστή κ μόλις το αφηνα σταματάγανε.Το εκανα μερικές φορές αλλά βαρέθηκα κ το άφησα.

Έκανα κάτι έκαψα κατι τι μπορέι να έγινε?

Υ.Γ Το εχω το case ανοιχτο έχω συνδεδεμένο μονο το καλωδιάκι power στη μητρική παταω το on/off ξεκινάνε οι ανεμιστήρες

κ μετά σταματάνε κ φτου κ απ' την αρχή.Έτσι έχει η ιστορία

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπέρα

δεν νομίζω γιατί το κάνει κ χωρίς το κουμπί(δηλαδή βάζω ένα κατσαβίδι εκεί που μπένει

το βυσματάκι,

στα καρφάκια εννοώ της μητρικής)

πάντως σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λες οτι οταν αφηνεις το κουμπι κλεινει ετσι? Δηλαδή αν το κρατησεις πατημενο δουλευει?

Μονο εκει μοιαζει να παραπεμπει αυτο το προβλημα.

Αν απλως ενεργοποιουνται οι ανεμιστηρες και οχι τα υπλοιπα εξαρτηματα, τοτε μηπως δεν εχεις συνδεση καλα τον 24pin main connector? Αλλα αντε αυτον, αλλα και οι σκληρη και τα DVD??

Μοιαζει για προβλημα τροφοδοτικου. Μηπως ειναι λιγων Wat για τις απαιτησεις του συστηματος η ειναι προβληματικο (κανα της πλακας)

Δημοσ.

καλημέρα

το τροφοδοτικο όντως ειναι της πλακας αλλα πως το βραδυ δούλεβε κ το πρωι οχι. το μονο ειναι να ξεκινανε τα cooler κ μετά να σταματάνε.Υπόψιν δεν ξεκινάει κ ο επεξεργαστής ενω ξεκίναγε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...