Coilworks_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Γειά σας Insomniacs, θα ήθελα να πω κάτι όσον αφορά την ειδοποίηση με e-mail.Τώρα κάθε φορά που απαντάει κάποιος σε ένα topic που έχεις ενεργοποιήσει αυτή την λειτουργία, σου έρχεται e-mail .Όμως αν ξανααπαντήσει άλλος ένας σου ξαναέρχετε.Και αν δεν έχεις μπει στο internet για 1 μέρα π.χ. θα σου έρθουν πολλά e-mail notifications που τα περισσότερα θα είναι άχρηστα,μόνο ένα θα χρειάζεσαι.Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται το εξής.Όταν αππαντά κάποιος να σου στέλνεται ένα e-mail αλλά μετά να μην σου αποστέλλεται άλλο ,μέχρι να επισκεφτείς το forum.Έτσι,θα σου έρχεται μόνο ένα e-mail και θα κάνει την δουλειά του.
LordArthas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Θα ηθελα να φερω στην επιφανεια αυτο εδω το topic. Εψαχνα κι εγω ενα τροπο να κανω cancel τη notification απο ενα topic που δεν θελω πια να παρακολουθω. Εχω δει σε αλλα forums να υπαρχει η επιλογη στην e-mail notification να μην παρακολουθω πια το συγκεκριμενο topic. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο Insomnia;
Hal9000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Coilworks_ αυτό δεν γίνεται. Πάντως τα περισσότερα topics έχουν μια τουλάχιστον απάντηση LordArthas αν δεν κάνω λάθος,όταν ξετσεκάρεις την επιλογή e-mail notification κάνοντας edit ένα post στο topic ,σταματάνε να έρχονται
LordArthas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Εχεις απολυτο δικιο Hal απλα ρωτουσα αν αυτο ειναι δυνατο να εισαχθει στο mail που δεχομαστε σαν notification... Ευχαριστω για την απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.