Προς το περιεχόμενο

αγορα LAPTOP απο www.laptopsdirect.ie

lampisd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, απλά το είδα κι εγω και το έψαξα λίγο, απλά αν πάρεις κάτι να δεις αν έχει εγγύηση που σε καλύπτει στην Ελλάδα οπότε αν χαλάσει να μην έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδια ψηνομαι αρκετα να αγορασω ενα netbook απο αυτο το site. οι τιμες του ειναι πολυ χαμηλες ακομα και εαν υπολογισεις τα εξοδα αποστολης οπου ειναι 30 λιρες (ετσι λεει στο site). το site απ'οτι ειδα φαινεται αξιοπιστο και σοβαρο και οχι απατεωνια. Πειτε μου καμια γνωμη παραπανω να προχωρησω σε αγορα?

ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδια εχεται αγορασει ποτε απο εδω?εχει πολυ καλες τιμες γραφτηκα σαν χρηστης και εβαλα επιλογη ελλαδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος εχει κανεις εμπειρια? http://www.laptopsdirect.ie

πως γράφτηκες? που την βρήκες την επιλογή ελλάδα? αφού δεν στέλνουν ελλάδα! ο μόνος τρόπος για να γραφτώ έχω βρει οτι ειναι μέσω του checkout! τους έχω στείλει 2 mail γιατί δεν στέλνουν ελλάδα και περιμένω απάντηση! επίσης αν αγοράσεις απο αυτούς και γενικώς και μία επέκταση εγγύησης που πουλάει και το πλαίσιο πχ δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα! αλλά πως γράφτηκες??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...