harrysvr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά... Εχω περάσει σε vista και ενώ το(fs n560) συνδέω στο pc δε συγχρονίζει όπως παλιά(activesync XP), αλλά μόνο φορτίζει και ανοίγει το παρακάτω παράθυρο(όπως επίσης και η εγκατάσταση προγραμμάτων γίνεται κανονικά), γνωρίζει κάποιος πως να το κάνω να συγχρονίζει όπως παλιά με το activesync;
xatzis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρόνια επίσης φιλέ μου! Η διάφορα με τα xp είναι ότι δεν υπάρχει πια activesync αλλά windows mobile device center! Κάνει ακριβός την ιδία δουλεία! Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω! http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-center.mspx
harrysvr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Το κατέβασα, συγχρονίστηκε για λίγες ώρες και μετά δεν ξαναείδε τη συσκευή... Οτι και να κάνω τίποτε...
agrotika Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν φίλε harrysvr βλέπω από την εικόνα οτι ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένο το "Επιτρέπονται οι συνδέσεις USB". Αν το τσεκάρεις και πάλι δεν δουλεύει, άλλαξε τη σύνδεση του καλωδίου. Αντίστοιχο δικό μου πρόβλημα λύθηκε όταν σύνδεσα το καλώδιο σε μία άλλη θύρα USB. Για λόγους που δεν καταλαβαίνω, στο δικό μου μηχάνημα τα Vista προτιμούν σύνδεση με θύρα usb της μητρικής, ενώ τα ΧΡ συμπαθούν περισσότερο σύνδεση μέσω hub!
harrysvr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν φίλε harrysvr βλέπω από την εικόνα οτι ΔΕΝ είναι τσεκαρισμένο το "Επιτρέπονται οι συνδέσεις USB". Αν το τσεκάρεις και πάλι δεν δουλεύει, άλλαξε τη σύνδεση του καλωδίου. Αντίστοιχο δικό μου πρόβλημα λύθηκε όταν σύνδεσα το καλώδιο σε μία άλλη θύρα USB. Για λόγους που δεν καταλαβαίνω, στο δικό μου μηχάνημα τα Vista προτιμούν σύνδεση με θύρα usb της μητρικής, ενώ τα ΧΡ συμπαθούν περισσότερο σύνδεση μέσω hub! Είχα δοκιμάσει και χωρίς και με usb γι αυτό βλέπεις χωρίς... Αλλαξα και θύρες(κάρτας και μητρικής), λοιπόν έκανα επανεγκατάσταση, usb στη μητρική-vista, και όλα οκ τώρα, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.