SpyrosR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Here's a screenshot. Οι άλλες ντάξει... δεδομένες. Η 53941 τι πράγμα είναι; Πως μπορώ να βρω; Με Google δε βρήκα το παραμικρό. Σίγουρα δε την άνοιξα εγώ. Σίγουρα δεν έχω κολλήσει κάποιο trojan.
VasKag Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 για torrents πια πορτα χρησιμοποιεις? μηπως ειναι αυτο?
SpyrosR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δε κατεβάζω torrents. Κι απορώ γιατί δεν έχω ακόμα βγάλει το torrent client που μπήκε μαζί μ' όλα τα υπόλοιπα του GNOME. Btw, επειδή έλεγξα τις ρυθμίσεις... τόσο το Transmission όσο και το kTorrent (το 'χα βάλει για ένα μονάχα αρχείο που ήθελα πριν καιρό) ακούνε στην 53822. Διαφορετική δηλαδή απ' αυτή που βρήκα ανοιχτή...
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Με "netstat -a" μήπως μπορέσεις να δεις αμα είναι συνδεμένη κάποια ΙΡ πάνω σου και καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Λίγο "παρατραβηγμένη" σκέψη, αλλά μήπως έχεις κάποιον Instant Messenger?
nske Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Επίσης μπορείς να δεις το owning process του socket με: >$ netstat -ntu[b]p[/b]l Πάντως αν ακούει μόνο εκεί που δείχνεις (127.0.0.1) δεν υπάρχει φόβος καθώς το loopback interface είναι απομονωμένο από οποιοδήποτε πραγματικό δίκτυο.
pinturicchio.gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Χωρίς να ξέ ρω πολλά..μήπως έχεις ασύρματο router και σου κλέβει κανείς internet?Αν είναι έτσι μπορεί να χρησιμοποιεί για να κατεβάζει το torrent ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα στο οποίο έχει ορίσει αυτή την πόρτα μπαίνοντας στη σελίδα του router σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.