agoraki_23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Aν έχετε παρατηρήσει κάθε πρωτοχρονιά η rapidshare είχε προσφορά μεταξύ 1 και 2 τη Πρωτοχρονιά αν έμπενες με 1000 πόντους μετέτρεπες για 1 μήνα το λογαριασμό σου. Έτσι ανανέωνες ουσιαστικά μέχρι 6 μήνες το premium account σου αν είχες 6000 πόντους τουλάχιστο. Αλλά το ανακοίνωνε κάθε χρόνο. Απ ότι είδα μέχρι τώρα δεν έβγαλε αυτή τη προσφο΄ρα. Απλά το αναφέρω γιατί μου φαίνετε πολύ πολύ περίεργο. Θέμα κρίσης δε ξέρω πάντως ήταν 1 υπηρεσία που της έβγαζα το καπέλο και με κρατούσε...πελάτη της.
agoraki_23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Happy New Year! December 31, 2008 As every year, we have prepared our RapidPoints special for attentive readers of our news page. During the first hour of 2009 (Central European Time), you can convert 3333 RapidPoints into a new 30 days Premium account or a 30 days account extension. What else will 2009 bring? Of course, our quest for the Holy Grail of complete customer satisfaction will continue. Being the biggest online storage provider, we see it as an interesting and important challenge to understand and implement our customers' wishes - without rushing it or losing sight of the consequences. We are confident that we will approach our goal step by step during next year. Firstly, more and more people use RapidShare, which is why we will upgrade our infrastructure again soon. As early as in the first quarter, our internet connection will exceed 500 Gigabit. Furthermore, the Premium zone will be redesigned. Administrating your files will be much easier and more comfortable, and you will be able to arrange your files in different folders just as on your local hard drive. Additionally, many processes are switched to a new fully documented API - which you will not notice if you just use RapidShare as it is, but if you happen to be a programmer, it might be highly interesting for you. In any case it means that in the future, there can be upload/download and management tools with many more functions than before. We eagerly anticipate a great year, in which we hope to present you the best RapidShare of all times. όχι πείτε μου ότι δεν είμαι γουρλής μετά!!!!
giorgos147 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Happy New Year! όχι πείτε μου ότι δεν είμαι γουρλής μετά!!!! Εντάξει...Είσαι
AlexNet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 δηλαδή πότε πρέπει να ανανεώσω το λογαριασμό μου; Αν έχω πάνω από 7000 πόντους μπορώ να ανανεώσω το λογαρισμό μου για 2 μήνες; παει το ρεβεγιον.....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια 1 η ωρα αφηνε να κανουμε ανανεωση με 3333 ποντους.Πηγα και πατησα 3 φορες[ειχα 10000 ποντους]αλλα δεν μου εγινε τιποτα.Μου πηρε τους ποντους [τωρα εχω 333 ποντους]αλλα δεν μου εχει δωσει ακομα τους μηνες μου.Τι γινετε?Κολλησε?
AlexNet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια 1 η ωρα αφηνε να κανουμε ανανεωση με 3333 ποντους.Πηγα και πατησα 3 φορες[ειχα 10000 ποντους]αλλα δεν μου εγινε τιποτα.Μου πηρε τους ποντους [τωρα εχω 333 ποντους]αλλα δεν μου εχει δωσει ακομα τους μηνες μου.Τι γινετε?Κολλησε? Εμένα έγινε κανονικά η ανανέωση και σε Premium κ σε Collector Account.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια σε εμενα δεν εγινε τιπτοα.Μου πηραν τους ποντους αλλα τους μηνες δεν τους εδωσαν τους εστειλα eimail αλλα απαντηση δεν πηρα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.