gaspazet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και καλη χρονια! Μολις σημερα παρελαβα το νεο μου κουτι με Ι7 πανω σε P6T Deluxe. Διαβασα σε ενα αλλο Post οτι παρολο που μαζευει σκονη δεν χρειαζετε φιλτρο. Η ερωτηση μου ειναι ,με τον καιρο δεν θα υπαρξει προβλημα σκονης;Απο που μπορω να προμηθευτω φιλτρα σκονης καταληλα για το μπροστα και το πλαινο μερος του καθως και ενα γρηγορο guide για την τοποθετηση τους θα ηταν καλοδεχουμενο! Ευχαρηστω πολυ, καλη χρονια να εχουμε
HellasVagabond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θα βρεις στο ιδιο μεγεθος, θα πρεπει να κανεις πατεντα και αν βαλεις φιλτρα θα μειωσεις κατα πολυ το Air Flow του κουτιου πραγμα που δεν αξιζει κατεμε.
gaspazet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαρηστω πολυ για την αμεση απαντηση σου! Δικο σου ηταν και το post οπου προανεφερα!Δηλαδη δεν θα εχω προβλημα με την σκονη στο περασμα του χρονου?Σημειωση οτι δεν θα πραγματοποιησω o/c απλα με ενδιαφερει η μακροζωία και η καλη λειτουργια του συνολου!Το κουτι ετσι οπως ειναι μπορει να τα επιτυχει αυτα με εναν απλο καθαρισμο μια στις τοσες; Ευχαρηστω και παλι
frou-frou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή έχω το συγκεκριμένο κουτάκι και το μόνο του μειονέκτημα είναι αυτό με την σκόνη υπάρχει 1 λύση. Φίλτρα αποροφητήρα τα κόβεις και τα προσαρμόζεις ανάλογα στους γιγαντιους ανεμιστήρες του κουτιού. Πολύ απλά δεν υπάρχουν φίλτρα για τόσο μεγάλα μεγέθη ανεμιστήρα.
HellasVagabond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου μεσα εγω δεν βλεπω σκονη, ωστοσο απεξω, χαμηλα μπροστα και στα πλαγια απο μαυρο γινεται ασπρο απο την πολυ σκονη. ΔΕΝ χρειαζεσαι φιλτρα. Ποιος ο λογος να αγορασει καποιος το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Air Flow case της αγορας και να βαλει φιλτρα ? Αν ειναι ετσι να παει σε αλλη λυση που να εχει 1,2 ανεμιστηρες με φιλτρακια και να τελειωνει.
gaspazet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Σας Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας! Θα προτιμήσω να το αφήσω το κουτί ως έχει και να μην του προσθέσω φίλτρα! Ευχαριστώ και πάλι!!!
Poison6 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 μόλις μετέφερα το pc μου στο νέο κουτάκι!Πήγα practiker ψάχνοντας φίλτρα air-condition(δεν βρήκα..) για να τα κόψω και να τα βάλω αλλά λέω να δω πως θα πάει τον πρώτο καιρό από σκόνη και βλέπουμε. Φοβερό air-flow και οι θερμοκρασίες σε σχέση με το παλιό κουτί(midi case no name) είναι 5 βαθμούς κάτω για την κάρτα γραφικών,7-8 στους σκληρούς και 10 στον επεξεργαστή!Έχω ενθουσιαστεί..Που να μπει και το μετέπειτα νέο hardware!!
gaspazet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλορίζικο και σε εσένα! Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ να κάνω!
HellasVagabond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ΑΝ μετα απο καιρο μαζεψει σκονη με 60ε αγοραστε ενα Blower και εισαστε οκ. ΔΕΝ αξιζει να εχεις το HAF και να βαλεις φιλτρα. ( Ασε που σχεδον ολο ειναι γεματο τρυπες. )
izzy18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια εχω και εγω μεγαλο προβλημα με την σκονη....Εχω και εγω το HAF 932....η σκονη δεν παλευεται με τιποτα.... Σημερα εκανα μια προσπαθεια να το καθαρισω και η σκονη που εβγαλα ζυγιζε τουλαχιστον 5 κιλα!!!! Μπορει κανεις να μου πει που μπορω να βρω φθηνα φιλτρα για 120nm ανεμιστηρακια?
mohic4n Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αδυνατω να πιστεψω οτι ειχες τοοοοοση σκονη μεσα στο pc σου. Καθημερινα, εφερναν στη δουλεια μηχανηματα που ειναι σε εργοστασια καθε ειδους. Τοση σκονη που περιγραφεις δεν εχω δει ουτε σε αυτα. Ειτε τα παραλες, ειτε μαλλον πρεπει να ξεσκονισεις το δωματιο σου καλα... Ειπαμε, τραβαει καμποση σκονη αλλα οχι και ετσι, το να εμφανιστει ενα πολυ ψιλο στρωμα σκονης δεν ειναι τραγικο. Με ενα blower κανεις ανετα τη δουλεια σου στο 3μηνο (και αν...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.