nkugiu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα φίλοι μου, αντιμετωπίζω το εξείς πρόβλημα. Άλλαξα στον υπολογιστή μου μητρική και τοποθέτησα την GA7VA της GIGABYTE. Κάρτα γραφικών έχω την ATI Radeon 9600. Αυτό που προέκυψε είναι ότι ο υπολογιστής παγώνει ή κάνει restart σε παιχνίδια, προγράμματα όπως το 3DMARK και στις απεικονήσεις του Media Player. Πειραματίστηκα με άλλες κάρτες, βάζοντας την MX 400 της NVIDIA λειτουργούσε άψογα. Επίσης δοκίμασα μία άλλη ATI Radeon 9600, πειραματιζόμενος και με παλαιότερους οδηγούς αλλά το πρόβλημα επιμένει. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να γίνουν συμβατά;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Τι τροφοδοτικο εχεις? Αν και η 9600 δεν καιει και τοσο ρευμα πια...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλο θα ηταν 1) Να τη δοκιμαζες σε αλλο pc τη καρτα 2) Να δοκιμαζες αλλο τροφοδοτικο στο pc σου. Δανεισου/δανεισε απο/σε καποιον φιλο... Καλη χρονια να χουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.