Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Χθες αγόρασα ένα τέτοιο netbook και το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά όπως είμαι στον υπολογιστή, μαυρίζει η οθόνη, βγάζει μια μπλέ σελίδα με ακαταλαβίστικα γράμματα και κάνει restart και μετά όλα ΟΚ. Το κάνει συχνά όμως, Σας παρακαλώ βοηθήστε με γτ έχω απογοητευτεί.
Street-Fighter Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Τι εφαρμογες τρεχεις? Του εχει κανει κανενα o/c? Format? Μηπως το εχεις πανο σε κανα μαξιλαρι και δεν μπορει να εξαγει σωστα τον αερα?
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Tρέχω κυρίως mozilla. Τώρα που είμαι στο σπίτι το έχω πάνω σε μια κουβέρτα. Όχι overclocking, τίποτα, μόνο μια μνήμη 2 gb έβαλα..Τι λέτε να τρέχει? Μπορώ να περάσω τίποτα drivers μπας και φτιάξει? Πριν λίγο έκανα ανανέωση στο bios -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 06 : 02 : 25----- edit: Μόλις τον έπιασα από κάτω για να τον σηκώσω από το κρεβάτι και να τον μεταφέρω στο γραφείο. Μόλις τον ακούμπησα στο γραφείο παρατήρησα ότι είχε κλείσει. Όχι restart, είχε κλείσει εντελώς.. Τι παίζει ρε παιδιά? Θα με τρελάνει...
dtheof Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον υπερθερμάνθηκε. Προσπάθησε να τον έχεις σε μια επιφάνεια που να επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα από κάτω
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Tι επιφάνεια δηλαδή? Ας πούμε γραφείο είναι ΟΚ? Και πως γίνεται να υπερθερμανθεί με 2 ώρες χρήσης? Περίεργο μοθ ακούγεται. Μπορώ να εγκαταστήσω κανένα driver ή κάτι άλλο?
linkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Tι επιφάνεια δηλαδή? Ας πούμε γραφείο είναι ΟΚ? Και πως γίνεται να υπερθερμανθεί με 2 ώρες χρήσης? Περίεργο μοθ ακούγεται. Μπορώ να εγκαταστήσω κανένα driver ή κάτι άλλο? οχι!γυρισε τον απο κατω και δες απο που βγαινει ο αερας.ε προσπαθησε να μην καλυπτεις αυτες τις τρυπες ωστε να μην ανεβαζει θερμοκρασιες και κλεινει.
dtheof Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Το γραφείο είναι ΟΚ. Αν θες να το έχεις στο κρεβάτι ή σε καναπέ κλπ βρες μια επιφάνεια σταθερή (πχ. τραπεζάκι ή κομάτι από ράφι) να το έχεις επάνω.
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Πάλι το ίδιο παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι έχει σχέση με τα windows, βγάζει ξαφνικά μια μπλέ οθόνη, και τα μόνα αγγλικά που πρόλαβα να δω (τα υπόλοιπα είναι σε ακαταλαβίστικα πράγματα) ήταν ένα STOP 0x000000 (κάπως έτσι ήταν τα νούμερα, δεν πρόλαβα να συγκρατήσω ακριβώς). Παιδιά τι να κάνω? Βοήθεια...
panther_512 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Βγάλε τη μνήμη που του έβαλες. Αυτό που περιγράφεις πρέπει να είναι σφάλμα μνήμης.
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά κάποιος? Τα χω χαμένα..
panther_512 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις σου απάντησα. Βγάλε τη μνήμη που του έβαλες και δές αν σταθεροποιήθηκε το φορητό.
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς δε την έβαλα εγώ, αλλά ο τεχνικός στο μαγαζί που το αγόρασα. Τι να κάνω τώρα, να το πάω πίσω να μου βάλλουν την αρχική μνήμη του netbook, που είναι ένα γκιγκα? Δεν υπάρχει τρόπος να δω μόνος μου αν φταίει όντως η μνήμη?
ghostgr_a_n Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μολις ξεκιναει πατα το f8 και απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκινηση. Αφου γινει το σφαλμα ο δεν θα κανει επανεκινηση και θα μπορεσεις να δεις τι λεει η bsod.
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ίσως είναι στα ακαταλαβίστικα και πάλι όμως..Ρε παιδιά δε ξέρω και πολλά από τεχνικά θέματα. Να το πάω πίσω να του πω να το δεί?
panther_512 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Νόμιζα ότι την είχες βάλει εσύ. Μήν το πειράξεις το φορητό. Καλύπτεσαι από εγγύηση. Παρασκευή το πάς πίσω και τέλειωσε το θέμα. Αν είχες το hirenCD 9.6 θα μπορούσες να τρέξεις πολλά διαγνωστικά, αλλά προς ποιό όφελος? Πάρε βαθιές ανάσες, ηρέμησε και τη Παρασκευή το πάς πίσω. Κατα πολύ μεγάλο ποσοστό φταίει η μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.