Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο 600W για το νεο μου pc

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιδη σε λιγες μερες ανβα8μιζω το πισι μου (amd phenom x4,2xHD4830) εχω ενα φοβο οτι το τροφοδοτικο που εχω δεν 8α με καλυπτει...εχω 450αρι οπως λεει κ η υπογραφη μου...σιγουρο ειναι οτι 8α παρω 600αρι αλλα ψαχνω ενα φτηνο γτ δν δια8ετω παραπανω απο 65ευρω...βρικα αυτο απτο πλαισιο και νομιζω πως 8α με υπερκαλυψει...εσεις τι νομιζετε?

• Super Moderators
Δημοσ.

για την μια κάρτα θα σε καλύψει σίγουρα...για 2η δεν ξέρω μιας και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο τροφοδοτικό της προκοπής...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293025 σου είπαμε και εδώ για τροφοδοτικό παρεπιπτόντως

• Moderators
Δημοσ.

Ελα ρε, αν δεν ανοιξουμε και 2-3 τοπικ με dedicated ερωτηση για τροφοδοτικο πως θα γινει η δουλεια? :P

-1 για L&C.

Δημοσ.

για το απερχομενο συστημα που 8α παρω(αmd x4 9950,2x2gb_ram και αλλη μια hd4830) ποια 8α ηταν η καλυτερη επιλογη τροφοδοτικου κ σε καλη τιμη? οχι τπτ 100αριες!

• Moderators
Δημοσ.
για το απερχομενο συστημα που 8α παρω(αmd x4 9950,2x2gb_ram και αλλη μια hd4830) ποια 8α ηταν η καλυτερη επιλογη τροφοδοτικου κ σε καλη τιμη? οχι τπτ 100αριες!

Σορρυ κιολας, αλλα δινει 100 για vga, για τετραπυρηνο, για 4GB ram και δε δινεις τα απαιτουμενα για τη σωστη τροφοδοσια τους? U failed yourself dude...

μάλιστα...

άντε να δούμε πόσα άλλα topics θα ανοίξεις sam...

:X :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...