Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη οθονης

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

προσφατα χαλασε η οθονη μου μια Hannstar 19 TFT.

Και τη στελνω στο πλαισιο με την αποδειξη για επισκευη.

Με παιρνουν σημερα και μου λενε πως μου την καναν αντικατασταση με την LG 1942 widesceen

Αυτη φανταζομαι --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1151185&HYOTHONESMEGISTIANALISI=1440+x+900&Manufacturer=LG&HYOTHONESTVTUNER=%ce%8c%cf%87%ce%b9&category=69978102&catalog=23

Αλλα δεν τη θελω. Θελω αλλο μοντελο.

Μου ειπε πως ειναι δυσκολο τωρα να την αλλαξει. Μολις τωρα ομως την αλλαξε απο οτι ξερω δεν περασε πολυ ωρα.

Εσεις τι λετε?? Πως τη βλεπετε την οθονη??

Ξερετε αν μπορω να την αλλαξω με αλλη?? Η παλια που εδωσα κοστιζε 199 ευρα

Με κοροιδευουν?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Ok.

Η οθονη που προτεινεις ειναι καλη??

Μπορω να πληρωσω και παραπανω λεφτα αν ειναι καποια καλυτερη οθονη. Αν αξιζει τα λεφτα.

Σε τι μεγεθος να παω??

• Super Moderators
Δημοσ.

22αρα φεύγει μετά σε 240 euro...

το θέμα είναι αν θα δεχτούν να το κόψουν πιστωτικό και να βάλεις την διαφορά για ακριβότερη...

ενώ με αυτή που πρότεινα γίνεται πιο εύκολα η δουλειά...

Δημοσ.
22αρα φεύγει μετά σε 240 euro...

το θέμα είναι αν θα δεχτούν να το κόψουν πιστωτικό και να βάλεις την διαφορά για ακριβότερη...

ενώ με αυτή που πρότεινα γίνεται πιο εύκολα η δουλειά...

Σωστα. Δικιο εχεις.

Σε 20αρα αυτη προτεινεις δηλαδη ετσι??

Ωραια θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται.

Ειδα και αυτη εδω--> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1112813&HYOTHONESDIAGONIOS=20+inches&HYOTHONESMEGISTIANALISI=1680+x+1050&category=69978102&catalog=23

Πως τη βλεπεις?? Καλη μου φενεται. Εχει μεγαλη αντιθεση και αναλυση :1680 x 1050

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι για να σου linkαρα την 2032BW αυτή προτείνω :P

δεν πρότεινα την Τ200 επειδή έχει τιμή καταστήματος πάνω από 200 euro...

Δημοσ.

Δε βρίσκω το λόγο να μην προβούν σε αντικατάσταση με τη samsung, εφόσον η LG που σου δίνουν είναι ακριβότερη. Αυτό πες τους, αλλά καλύτερα να μιλήσεις με υπεύθυνο και όχι απλό υπάλληλο.

Δημοσ.
Στο κάτω κάτω,μη δεχτείς την αντικατάσταση και ζήτα(απαίτησε) ένα πιστωτικό να τελειώνει εκεί το θέμα.

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα δει αν την εχει στο καταστημα αυτη που ζηταω. Αν την εχει κατι μπορει να γινει.

Γιατι μου μυριζεται βρωμοδουλεια??? Θα πει δηθεν πως πηγε και θα μου πει πως δεν την εχει και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ μετα.

Τι ειναι το πιστωτικο??

Επαρχιωτης γαρ και δεν ξερω απο τετοια εγω.

Η παλια οθονη που εστειλα για επισκευη εκανε 199 ευρω. Η καινουρια που θελω 161 (ή 169 τιμη καταστηματος). Η διαφορα αυτη περιπου στα 38 ευρω μου ειπαν θα παει στο λογαριασμο μου. Δηλαδη οταν θα παω να αγορασω κατι θα εχω 38 ευρω επιπλεον??

Πως παει το πραμα??

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η οθόνη σου κόστιζε 199 ευρώ όταν την αγόρασες. Η τρέχουσα αξία της είναι όσο μια 19άρα οθόνη κοστίζει σήμερα.

Στο πλαίσιο σου αντικαθιστούν :

α) με το ίδιο προϊόν αν υπάρχει διαθέσιμο

β) με παρόμοιο προϊόν (στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη 19άρα LG που είναι σαφώς καλύτερη από τη δικιά σου)

γ) σου κόβουν πιστωτικό στην τρέχουσα αξία του χαλασμένου προϊόντος αν δεν έχουν να στο αντικαταστήσουν με παρόμοιο. Το πιστωτικό είναι ένα ποσό που πιστώνεται στο όνομά σου και το ξοδεύεις αγοράζοντας ό,τι θέλεις από το Πλαίσιο.

Αν δε σε ικανοποιεί τίποτα από τα παραπάνω και θες την ίδια οθόνη με αυτή που έχεις, τότε κάνεις RMA την οθόνη σου στο εργοστάσιο παραγωγής (με δικιά σου επιβάρυνση όμως)

Δημοσ.

Αν δε σε ικανοποιεί τίποτα από τα παραπάνω και θες την ίδια οθόνη με αυτή που έχεις, τότε κάνεις RMA την οθόνη σου στο εργοστάσιο παραγωγής (με δικιά σου επιβάρυνση όμως)

Rma??? Δηλαδη ??

Και με τα λεφτα που εμειναν στο λογαριασμο τι γινεται?? Θα τα εχω οταν παω να αγορασω κατι??

Kαι με την 4850 και τον E2200 ειμαι μια χαρα στα 1680χ1050 ετσι??

-----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 12 : 33 : 20-----

Tελικα μου την αλλαξαν. Θα παρω την 2032BW.

Ευχαριστω για τη βοηθεια ολους σας.

Καλη χρονια σε ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...