giorgosgep Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 έχω τα win vista, χρησιμοποιώ το google Chrome ως browser, κάθε φορά που ανοίγω μια συγκεκριμένη σελίδα βγάζει "Παρουσιάστηκε σφάλμα στην ακόλουθη προσθήκη Shockwave Flash" εκτός αυτού έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα που μου βγάζει απο την βοήθεια και έχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα... προσπαθώ ένα μήνα να λύσω το πρόβλημα αλλά τίποτα.... αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ πολύ ας το κάνει γιατί θα αρχίσω να χτυπάω το pc μπας και πάρει μπρος.. heeeeelp
Antwni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Και εσύ τον google Chrome βρήκες να χρησιμοποίησης βάλε Opera ή Mozilla πολύ καλύτεροι από τον Google Chrome!!
giorgosgep Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Και εσύ τον google Chrome βρήκες να χρησιμοποίησης βάλε Opera ή Mozilla πολύ καλύτεροι από τον Google Chrome!! μα τα έχω αυτά τα προγράμματα και μάλιστα έχω απενεργοποιήσει το DEP (Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων) σε αυτά αλλά ακόμη και σε αυτά συμβαίνει το ίδιο ακριβώς. μήπως γίνεται απενεργοποιήσω ολοκληρωτικά την αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων? ας με βοηθήσει κάποιος.
guardianx71 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 GOOGLE IT http://www.mydigitallife.info/2007/01/15/disable-and-turn-off-or-enable-or-turn-on-data-execution-prevention-dep-in-windows-vista/
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή πήγες μέσα από τον Chrome (και τους υπόλοιπους browsers) στην σελίδα της adobe και κατέβασες το Flash Player και το Shockwave Player, εγκατέστησες τα αντίστοιχα ActiveX, (ξεχωριστά για Opera, Firefox, Chrome εννοείτε) και δεν έγινε τίποτα;
giorgosgep Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή πήγες μέσα από τον Chrome (και τους υπόλοιπους browsers) στην σελίδα της adobe και κατέβασες το Flash Player και το Shockwave Player, εγκατέστησες τα αντίστοιχα ActiveX, (ξεχωριστά για Opera, Firefox, Chrome εννοείτε) και δεν έγινε τίποτα; ναι παιδιά, πλην αυτού ακολούθησα τον σύνδεσμο που μου έδωσε κάποιος παραπάνω και έκανα οτι μπορούσα αλλά τίποτα.....!!!!!!!! και μεσω της γραμμής εντολών προσπάθησα. αν μπορεί να μου πει κάποιος τα ακριβή βήματα για να απενεργοποιήσω την Αποτροπή εκτέλεσης Δεδομένων με σώζει..
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα και κάνε δεξί κλικ στο Command Prompt και επέλεξε Εκτέλεση ως Administrator. Τώρα δώσε bcdedit.exe /set nx AlwaysOff Αν θέλεις να το ξαναενεργοποιήσεις δώσε bcdedit.exe /set nx AlwaysOn Δεν το έχω δοκιμάσει, έτσι το λέει στο MyDigitalLife
Nik0s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 έχω τα win vista, χρησιμοποιώ το google Chrome ως browser, κάθε φορά που ανοίγω μια συγκεκριμένη σελίδα βγάζει "Παρουσιάστηκε σφάλμα στην ακόλουθη προσθήκη Shockwave Flash" εκτός αυτού έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα που μου βγάζει απο την βοήθεια και έχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα... προσπαθώ ένα μήνα να λύσω το πρόβλημα αλλά τίποτα.... αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ πολύ ας το κάνει γιατί θα αρχίσω να χτυπάω το pc μπας και πάρει μπρος.. heeeeelp ο ιδιο συμβαινει και με μενα στον chrome που ωφειλεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.