Προς το περιεχόμενο

αποτροπη εκτελεσης δεδομένων

giorgosgep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τα win vista, χρησιμοποιώ το google Chrome ως browser, κάθε φορά που ανοίγω μια συγκεκριμένη σελίδα βγάζει "Παρουσιάστηκε σφάλμα στην ακόλουθη προσθήκη Shockwave Flash" εκτός αυτού έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα που μου βγάζει απο την βοήθεια και έχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα... προσπαθώ ένα μήνα να λύσω το πρόβλημα αλλά τίποτα.... αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ πολύ ας το κάνει γιατί θα αρχίσω να χτυπάω το pc μπας και πάρει μπρος.. heeeeelp

Δημοσ.

Και εσύ τον google Chrome βρήκες να χρησιμοποίησης βάλε Opera ή Mozilla πολύ καλύτεροι από τον Google Chrome!!

Δημοσ.
Και εσύ τον google Chrome βρήκες να χρησιμοποίησης βάλε Opera ή Mozilla πολύ καλύτεροι από τον Google Chrome!!

μα τα έχω αυτά τα προγράμματα και μάλιστα έχω απενεργοποιήσει το DEP (Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων) σε αυτά αλλά ακόμη και σε αυτά συμβαίνει το ίδιο ακριβώς. μήπως γίνεται απενεργοποιήσω ολοκληρωτικά την αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων? ας με βοηθήσει κάποιος.

Δημοσ.

Δηλαδή πήγες μέσα από τον Chrome (και τους υπόλοιπους browsers) στην σελίδα της adobe και κατέβασες το Flash Player και το Shockwave Player, εγκατέστησες τα αντίστοιχα ActiveX, (ξεχωριστά για Opera, Firefox, Chrome εννοείτε) και δεν έγινε τίποτα;

Δημοσ.
Δηλαδή πήγες μέσα από τον Chrome (και τους υπόλοιπους browsers) στην σελίδα της adobe και κατέβασες το Flash Player και το Shockwave Player, εγκατέστησες τα αντίστοιχα ActiveX, (ξεχωριστά για Opera, Firefox, Chrome εννοείτε) και δεν έγινε τίποτα;

ναι παιδιά, πλην αυτού ακολούθησα τον σύνδεσμο που μου έδωσε κάποιος παραπάνω και έκανα οτι μπορούσα αλλά τίποτα.....!!!!!!!! και μεσω της γραμμής εντολών προσπάθησα. αν μπορεί να μου πει κάποιος τα ακριβή βήματα για να απενεργοποιήσω την Αποτροπή εκτέλεσης Δεδομένων με σώζει..

Δημοσ.

Πήγαινε Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα και κάνε δεξί κλικ στο Command Prompt και επέλεξε Εκτέλεση ως Administrator.

Τώρα δώσε

bcdedit.exe /set nx AlwaysOff

Αν θέλεις να το ξαναενεργοποιήσεις δώσε

bcdedit.exe /set nx AlwaysOn

Δεν το έχω δοκιμάσει, έτσι το λέει στο MyDigitalLife

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
έχω τα win vista, χρησιμοποιώ το google Chrome ως browser, κάθε φορά που ανοίγω μια συγκεκριμένη σελίδα βγάζει "Παρουσιάστηκε σφάλμα στην ακόλουθη προσθήκη Shockwave Flash" εκτός αυτού έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα που μου βγάζει απο την βοήθεια και έχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα... προσπαθώ ένα μήνα να λύσω το πρόβλημα αλλά τίποτα.... αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ πολύ ας το κάνει γιατί θα αρχίσω να χτυπάω το pc μπας και πάρει μπρος.. heeeeelp

ο ιδιο συμβαινει και με μενα στον chrome που ωφειλεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...