Προς το περιεχόμενο

Mαχ voltage on c2d 6420

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους και καλες γιορτες!!!! Λοιπον τωρα που εχω χρονο ειπα να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη οι τρεχων ρυθμισεις μου ειναι στην υπογραφη μου. Θα ηθελα να μου πειτε μεχρι ποσο ρευμα μπορω να δωσω στη cpu ετσι ωστε να κρατησει 2 χρονια ακομα(max) χωρις να κινδυνευει απο degrade.

• Moderators
Δημοσ.

Αστο εκει που εισαι.

Ειναι ηδη αρκετα τα 3,5Ghz.

Απο κει και πανω νομιζω ειναι too much.

Απο θερμοκρασιες κατα το full load πως παμε?

Παντως αν το επιτρεπουν οι θερμοκρασιες και 1,50 (real, απο CPU-z) να δωσεις δεν εχει προβλημα.

Αλλα νομιζω πως καπου εκει που εισαι τωρα τερματιζει ο επεξεργαστης..

Δημοσ.

temps σε full load ειναι περιπου 65 βαθμοι με τον ανεμιστηρα στο low. Με 1,45 real θα ειναι μια χαρα για δυο χρονια η θα μου μεινει στο χερι;

• Moderators
Δημοσ.

Για μενα το ανωτατο αποδεκτο ειναι 65 βαθμοι.

Αν τωρα εχεις 65, το καλοκαιρι ποσους θα εχεις? 70? 72?

Γνωμη μου μεινει εκει που εισαι ή αν δεις να ξεπερναει τους 65 οσο περναει ο καιρος αυξησε στροφες ανεμιστηρα ή χαμηλωσε overclock.

Με 1,45 οι 65nm Core 2 (και ο δικος σου μεσα) δε νιωθουν τιποτα. :-)

Δημοσ.

Βασικα εχω σκοπο να αγορασω την thermalright 120 black οταν και αμα την φερει το πλαισιο.thresh οσο για το θεμα της εγγυησης τον εχω ηδη 2 χρονια οποτε ......

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει φιλε μου.

Μπορει να ειναι μεν η καλυτερη ψυκτρα ever (εχω δυο Ultra 120 extreme, ιδιες με την Black αλλα 20€ πιο φτηνες οσο υπηρχαν, και σε νικελ χρωμα :P ), αλλα δε θα δεις παραπανω Mhz, γιατι καπου εκει τερματιζει η cpu σου, αρα τσαμπα το 60ρικο θα παει.

Δημοσ.

Δε θα την αγοραω για να παει παραπανω ο επεξεργαστης απλος θα ηθελα να ειναι πιο ανετος απο την αποψη των θερμοκρασιων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...