Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Από θέμα χάρτη ή προγράμματος;Βγήκε νέος χάρτης αυτές τις μέρες και αν θυμάμαι καλά έχει βγει και ένα update του προγράμματος. Δεν μπορω να ξερω το γιατι ? Αν οι χαρτες ειναι ιδιοι με του destinator δηλαδη της ngi τοτε μαλλον ειναι προβληματικο το προγραμμα. Αν οντως βγηκε αναβαθμιση τοσο γρηγορα αυτο τα λεει μονο του οτι ειχε προβλημα.
pp6210 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Για iGo 8 η καλύτερη/τελευταία έκδοση είναι η v8.3.2.91972. Συμφωνώ απόλυτα, την δοκίμασα μόλις χτες αυτή την έκδοση του iGo στο ταπεινό μου RYE 3505 (400άρης samsung, 64MB ram, sirfstar3) και φόρτωσε περίπου στο μισό χρόνο από την παλιότερη έκδοση. Αντίθετα το destinator 8 μάλλον σέρνεται στο μηχανάκι μου, οπότε μένω στο destinator 7 με τον τελευταίο χάρτη και είμαι ΟΚ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ίσως η 9 που αναμένεται να λέει κάτι/quote] Βλεπω οτι αναμενεται συντομα...Η MLS και η GI να δουμε τι θα κανουν...
odytsak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το μηχανάκι τρέχει άνετα iGO8 με tts, ανάγλυφο εδάφους και κτίρια-σημεία αναφοράς ενεργοποιημένα. Υπάρχουν τέσσερις χάρτες για το πρόγραμμα από Navteq, Teleatlas, Creative Image και Epsilon και αναλόγως την περιοχή που μένετε να διαλέξετε ποιός σας εξυπηρετεί. Δεν θα χρειαστείτε να βάλετε κάτι άλλο... Περισσότερα για το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης εδώ. http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=51
sleepless_102 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω κάτι άσχετο σε σας που έχετε το 135b. Αυτές τις μέρες λειτουργεί κανονικά (σύνδεση με δορυφόρους) ή έχει το ίδιο πρόβλημα με το rye που δεν συνδέεται με τίποτα?
plokami Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως περάσατε άλλα προγράμματα είναι ξεκλείδωτα τα roadfinder;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.