waves Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Αγόρασα το GPS Roadfinder Pns 135 κι έχω κάποιες απορίες. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, καθώς είμαι άσχετος από GPS. 1)Το δοκίμασα στο σπίτι (φυσικά δεν είχε καλό σήμα), αλλά σε κάποια φάση κι έλεγε αφού του είχα δώσει διευθύνσεις κλπ να στρίψω αριστερά στα δυο μέτρα. Ενώ με έδειχνε να κινούμαι!!! 2)Οι χάρτες, που έχει είναι καλοί ή θα αρχίσω τις βόλτες σε δρόμους, βλέποντας, ότι όλοι οι άλλοι πάνε αντίθετα από μενα; Αυτά γι αρχή. Ευχαριστώ
kfyros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αποκλείεται να έπιανε μέσα στο σπίτι.... Σου έδειχνε παπαριές.... Πρέπει να είσαι σε χώρο που έχεις ευθεία επαφή με τους δορυφόρους (τουλάχιστον 3 για να πάρει σωστό στίγμα), και δεν δουλεύει όταν περνάς κάτω από γέφυρες - τούνελ ή στενάκια με ψηλές πολυκατοικίες δεξιά κι αριστερά. Ακόμα και μέσα στο αμάξι δεν πιάνει αν δεν το βάλεις μπροστά μπροστά στο παρμπρίζ, γιατί ο μεταλλικός ουρανός του αυτοκινήτου δεν επιτρέπει στο gps να βρει τους δορυφόρους (θα χρειαστείς εξωτερική κεραία λήψης για να το τοποθετήσεις πιο μέσα στο αυτοκίνητο). Για τους χάρτες του δεν ξέρω...
hurin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 1)Το δοκίμασα στο σπίτι (φυσικά δεν είχε καλό σήμα), αλλά σε κάποια φάση κι έλεγε αφού του είχα δώσει διευθύνσεις κλπ να στρίψω αριστερά στα δυο μέτρα. Ενώ με έδειχνε να κινούμαι!!! Μπορεί να είχες επιλέξει προεπισκόπηση διαδρομής.
tuku Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα το εχω εδω και περιπου 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος του εχω περασει μεσα destinator το οποιο ειναι λιγο καλυτερο απο αυτο που ειχε θα το ευχαριστηθεις σιγουρα καλα ταξιδια
waves Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά το δοκίμασα και μόνο που δε σκοτώθηκα!!!Το δοκίμασα σε διαδρομές που κάνω κάθε μέρα και μου έλεγε ό,τι να 'ναι. Λέω να του βάλω destinator. Είναι καλύτερο, σωστά; Επίσης, κάρτα sd 2gb παίρνει ή έχει όριο;;;
panoss1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά το δοκίμασα και μόνο που δε σκοτώθηκα!!!Το δοκίμασα σε διαδρομές που κάνω κάθε μέρα και μου έλεγε ό,τι να 'ναι. Λέω να του βάλω destinator. Είναι καλύτερο, σωστά; Επίσης, κάρτα sd 2gb παίρνει ή έχει όριο;;; Μεχρι εκει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά το δοκίμασα και μόνο που δε σκοτώθηκα!!!Το δοκίμασα σε διαδρομές που κάνω κάθε μέρα και μου έλεγε ό,τι να 'ναι. Λέω να του βάλω destinator. Είναι καλύτερο, σωστά; Επίσης, κάρτα sd 2gb παίρνει ή έχει όριο;;; Βαλε destinator να βρεις την υγεια σου !!!!
giannisk4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα. εχω και εγω το roadfinder pns 135 και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. βλεπω ομως οτι μερικες φορες βγαζει κατι παλαβες διαδρομες που δεν βολευουν η δεν ισχυουν. κατεβασα τους χαρτες αλλα δεν ξερω πως να τους περασω. και επισης αν βαλω destinator θα δουλευει καλυτερα? και πως γινετε αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων
pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Προχτες πηρα κι εγω ενα 135 (ειχα ακουσει τα απειρα κακα για το 143, αν και ψηνομουν πολυ ασχημα για μια μεγαλυτερη οθονη με τοσο μικρη διαφορα). Ενυγουει, πολλα απο gps δεν ξερω το μηχανηματακι δειχνει αρκετα καλο. Πηρα και μια sd με 5.5ευρω (ξευτιλα), κι ετοιμο το μηχανημα. Χρονο να δουμε ποτε θα αποκτησουμε να το αξιοποιησουμε. Κι επειδη δεν ειχα δυναμη να παω για μπυρες χτες βραδυ, εκατσα κι εκανα ενα μενου με γραφικα για την εισαγωγικη οθονη των επιλογων. Αυτο που θελω να ρωτησω τους πιο γνωστες στο θεμα, ειναι ποιες εκδοσεις απο τα ντεστινεϊτορ - ιγκο8 (και ποια αλλα προγραμματα gps παντα), μου προτεινετε να "παραγγειλω", γιατι εχω δει τοσες διαφορετικες εκδοσεις που εχω χασει τη μπαλα. PS: Για το μενου. Αντιγραψτε το φακελο menu και το roadfinder.ini μεσα στο \ResidentFlash\MobileNavigator και αν χρειαστει καντε στο roadfinder.ini τις απαραιτητες αλλαγες στα paths (αν εχετε διαφορετικους φακελους). Desktop.zip
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αυτο που θελω να ρωτησω τους πιο γνωστες στο θεμα, ειναι ποιες εκδοσεις απο τα ντεστινεϊτορ - ιγκο8 (και ποια αλλα προγραμματα gps παντα), μου προτεινετε να "παραγγειλω", γιατι εχω δει τοσες διαφορετικες εκδοσεις που εχω χασει τη μπαλα. Νομιζω με destinator 7 και 8 (αν σου κατσει...) και με Ginius driver εισαι μια χαρα.
pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπα, προβλημα εγκαταστασης δεν ειδα να παιζει, εχω βαλει 3-4 διαφορετικα ντεστινειτορ και ολα μια χαρα, αυτο που θελω να μαθω ειναι πιο πολυ τι θεωρειτε εσεις καλη βερσιον, μπορει πχ να ειναι πιο νεα η 8 αλλα η 7 πιο σταθερη, η αντιθετα η 8 να εχει καποια καλουδια αναγκαια κλπ. Τετοια βοηθεια θελω, βοηθεια εμπειρων πανω στο θεμα που να εχουν δουλεψει τα λογισμικα αυτα. Απο igo εβαλα και την 8.4..... και την amigo, και οι 2 παιζουν, αλλα και παλι δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη. Για το ginius, δεν το δοκιμασα ακομη, θα τοπ παλεψω να δω τι θα βγαλω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μπα, προβλημα εγκαταστασης δεν ειδα να παιζει, εχω βαλει 3-4 διαφορετικα ντεστινειτορ και ολα μια χαρα, αυτο που θελω να μαθω ειναι πιο πολυ τι θεωρειτε εσεις καλη βερσιον, μπορει πχ να ειναι πιο νεα η 8 αλλα η 7 πιο σταθερη, η αντιθετα η 8 να εχει καποια καλουδια αναγκαια κλπ. Τετοια βοηθεια θελω, βοηθεια εμπειρων πανω στο θεμα που να εχουν δουλεψει τα λογισμικα αυτα.Απο igo εβαλα και την 8.4..... και την amigo, και οι 2 παιζουν, αλλα και παλι δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη. Για το ginius, δεν το δοκιμασα ακομη, θα τοπ παλεψω να δω τι θα βγαλω. Το πλεονεκτημα του 8 ειναι η εκφωνιση του ονοματος που πρεπει να στριψουμε και λιγο πιο καλο μενου. Υ.Γ.Σου εχω στειλει καιρο ενα ασχετο pm....
GR1337 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Για iGo 8 η καλύτερη/τελευταία έκδοση είναι η v8.3.2.91972. To destinator είναι χάλια σε ολες τις εκδόσεις του, ίσως η 9 που αναμένεται να λέει κάτι, οπότε προς το παρόν βάλε το 7 απλά για να υπάρχει. Το ginius driver λίγο καλύτερο, αλλά μέτριο πρόγραμμα. Βάλτο να βρίσκεται και αυτό γιατί είναι το μόνο που έχει επίσημα αναβαθμίσεις από Gi. ps. igo 8.4 είναι το amigo.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Το ginius driver λίγο καλύτερο, αλλά μέτριο πρόγραμμα. Βάλτο να βρίσκεται και αυτό γιατί είναι το μόνο που έχει επίσημα αναβαθμίσεις από Gi. . Ετσι νομιζα κι εγω κααι εδωσα 40 ευρω και το πηρα και απο δουλεια σπιτι παραλιγο να χασω τον δρομο δυο φορες...Ευτυχως τον ηξερα ...
GR1337 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Ετσι νομιζα κι εγω κααι εδωσα 40 ευρω και το πηρα και απο δουλεια σπιτι παραλιγο να χασω τον δρομο δυο φορες...Ευτυχως τον ηξερα ... Από θέμα χάρτη ή προγράμματος; Βγήκε νέος χάρτης αυτές τις μέρες και αν θυμάμαι καλά έχει βγει και ένα update του προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.