Προς το περιεχόμενο

Το site της χρονιάς!

Dr_Michael

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς δεν γνωρίζω τι παίζει με τα visits stats άλλων και έτσι δεν μπορώ να κάνω σύγκριση :o

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ALEXA

Galop.gr has a traffic rank of: 13784,367986176,6160238

( Καλα εχει ξεφυγει ακομα και απο την βασικη λιστα των 10.000.000 )

Google Analytics

Δεν το εχουν καν στα Stats τους.

Εγω ετσι κοιταω πιο Site ειναι γνωστο η οχι.

Δημοσ.
ALEXA

Galop.gr has a traffic rank of: 13784,367986176,6160238

( Καλα εχει ξεφυγει ακομα και απο την βασικη λιστα των 10.000.000 )

Google Analytics

Δεν το εχουν καν στα Stats τους.

Εγω ετσι κοιταω πιο Site ειναι γνωστο η οχι.

Πάλι offtopic:

Περί Alexa...

Δυστυχώς απεδείχθη για τους επαγγελματίες του χώρου ότι τα αποτελέσματα της είναι ουσιαστικά άχρηστα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δώσουν μια αρχική ιδέα όγκου επισκεψιμότητας.

Φαντασθείτε δε πόσο άβολα ένιωσαν κάποιοι υπέρμαχοι της ALEXA (τμήματα marketing μεγάλων ελληνικών portal) όταν είδαν κάποτε έκπληκτοι μέσα στο Top ten των Ελληνικών Portals, vortals, sites γενικά, να φιγουράρει σε περίοπτη θέση ....ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΟ!!!! Και μάλιστα πάνω από τα δικά τους!!!!

Μετά από αυτό και με την έλευση στον χώρο ανθρώπων που κατείχαν το πληροφορικό άθλημα και τους τρόπους αλλοίωσης online αποτελεσμάτων η Alexa έχασε πάρα πολλούς πόντους στην συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Εν κατακλείδει, και δεδομένου ότι η Alexa δεν μετράει την πραγματική επισκεψιμότητα αλλά τις επισκέψεις όσων έχουν εγκαταστήσει την Alexa toolbar, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει η κατάταξη αυτή που προβάλλεις ως επιχείρημα.

Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι ατοπο γιατι πολλα site του εξωτερικου εχουν ΑΠΕΙΡΟΥΣ Ελληνες επισκεπτες και αρα στο Top Ten της Ελλαδας μπορουν και εκεινα να μπουν.

Δεχομαι πως το Alexa δεν ειναι πολυ αντιπροσωπευτικο δειγμα γιατι ουτε και εγω το χωνευω αφου πχ δεν τρεχει ουτε σε x64 εκδοσεις των Windows και μπορει ευκολα να το δουλεψει ο καθενας.

Ωστοσο οταν σε ενα Galop που διαφημισες ακομα και εδω ειχες μονο 195-200 ψηφους τοτε λογικο ειναι πως ειναι παντελως αγνωστο. Μπορει καποτε να γινει γνωστο αλλα ως τοτε καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Δημοσ.
Ναι ειμαι σιγουρος πως το Insomnia επωφεληθηκε πολυ.....Συγνωμη αλλα οταν βλεπω κατι τετοια ρε παιδια δεν μπορω να μην απαντησω....

Έλα σε 1-2 χρόνια εδώ να το ξανασυζητήσουμε. Εγώ εδώ θα είμαι.

Δημοσ.

Μα καλα τι λες ? Ακομα και στο Alexa το insomnia ειναι στα τοπ 13.000 sites. Τι το επωφελησε που απο ενα Galop με 195 ατομα βγηκε πρωτο ???? Αν δεν καταλαβαινω κατι σωστα και κανω λαθος διορθωσε με.

Δημοσ.
Μα καλα τι λες ? Ακομα και στο Alexa το insomnia ειναι στα τοπ 13.000 sites. Τι το επωφελησε που απο ενα Galop με 195 ατομα βγηκε πρωτο ???? Αν δεν καταλαβαινω κατι σωστα και κανω λαθος διορθωσε με.

Αν δεν ήταν 200 οι ψηφίσαντες και ήταν 1.000 ή 10.000, δεν θα το οφελούσε;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ήταν τόσοι δεν ξέρεις ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα...(εκτός αν ήταν όλοι από εδώ :P )

άσε που το βλέπω λίγο δύσκολο...ούτε στο Flash.gr & In.gr δεν ψηφίζουν τόσοι :P

Δημοσ.

Μα ακομα και απο τους 195 πανω απο τους μισους ηταν απο εδω οποτε και στους 10.000 κατι αναλογο δεν θα ειχαμε ?

Οπως και να εχει απλα δεν μπορω να ακουω πως ενα γκαλοπ ενος αγνωστου site με 195 ψηφοφορους επωφελει ενα site σαν το insomnia αυτο ειναι ολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...