Προς το περιεχόμενο

Gps μέχρι τα 150€. Τι;;;

filarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Becker και ξερο ψωμι. Σταματηστε να αγοραζετε τα επωνυμα επειδη απλα ειναι επωνυμα.

( Οχι πως η Becker δεν ειναι επωνυμη στο εξωτερικο. )

Κάποιο site να το πουλάνε ή να το δούμε;;;

Από ενημερώσεις σε χάρτες και τέτοια ποιό προσφέρει το καλύτερο;;; Για πόσο καιρό προσφέρουν ενημέρωση;;;

Δημοσ.
Becker και ξερο ψωμι. Σταματηστε να αγοραζετε τα επωνυμα επειδη απλα ειναι επωνυμα.

( Οχι πως η Becker δεν ειναι επωνυμη στο εξωτερικο. )

Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο ή απλά να έχουμε να λέμε...;

Δημοσ.

Περα απο ποιοτητα κατασκευης που η Becker εχει καλυτερη προσφερει ακομα και 45 μερες δωρεαν αναβαθμισεων αν υπαρξουν. Εγω εχω το Crocodile και μπορω να πω πως ειναι απλα φοβερο.

Δημοσ.

Δεν αξίζει να μπλέξεις με ξεκλειδώματα από τη στιγμή που υπάρχει έτοιμο σύστημα με πολύ καλύτερους χάρτες. Εκτός αν πιστεύεις οτι θα κάνεις σοβαρή πλοήγηση με το Becker στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ok καλά δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω.

Το Crocodile που αναφέρεις είναι άλλη έκδοση αυτού που μου προτέινεις;;;

Διαφορά χρημάτων πρακτικά δεν υπάρχει σε σχέση με τα μοντέλα 4.3 των δυο που είπα εγώ στην αρχή γιατί παίζουν σε αυτές τις τιμές.

Αυτό που με παραξενεύει είναι η πληθώρα χαρτών, βλέπω πολλές χώρες μήπως δεν είναι ακριβής;;; Με ενδιαφέρει να έχει όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή χάρτη Ελλάδας (όχι μόνο μεγάλων πόλεων) αλλά να μπορώ να βρω και χάρτες από άλλες χώρες σε περίπτωση επίσκεψή τους.

Γενικά έχω ακούσει διάφορα οπότε αν κάποιος έχει κάποιο μοντέλο ας μου πει τις εντυπώσεις του. Ευχαριστώ πολύ!

Περιμένω με αγωνία την παρουσίαση HellasVagabond!!!

Δημοσ.

Το Crocodile ειναι λιγακι καλυτερο σε απεικονιση, ποιοτητα και ειναι και αδιαβροχο.

Δεν εχει ομως σοβαρες διαφορες οποτε πανω κατω οτι θα δεις στην οθονη κατα την παρουσιαση θα υπαρχει και στην εκδοση που σου ειπα.

Δημοσ.

Αν θέλεις καλό ελληνικό χάρτη πάρε mio moov 200 ή 330.

Aν πάρεις άλλη συσκευή θα πρέπει να την ξεκλειδώσεις και να βάλεις άλλο πρόγραμμα ή να συμβιβαστείς με κατώτερους χάρτες.

Ωστόσο θα ήθελα να δω και εγώ το review του HellasVagabond.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...