Kritonas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Επειδη πρεπει να λεμε και τα καλα, (χωρις να θελω να κανω κανενος ειδους διαφημησης) να σας περιγραψω εν συντομια την πορεια αντικαταστασης ηχειων απο την Logitech. προκειται για τα Z-5450 .Φερουν 2 δορυφορους ασυρματους και πλεον επαψαν να κυκλοφορουν. Ημουν κατοχος αυτων εδω και 2 χρονια.Τα χρησιμοποιησα ελαχιστα μεχρι που πριν απο 1 μηνα επαψαν να λειτουργουν οι δορυφοροι. Εψαξα στο ιντερνετ και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν κατι οχι και τοσο σπανιο.Στη συνεχεια επικοινωνησα με τη Logitech οπου και με κατευθυναν στο τι ακριβως να κανω οπου και διαπιστωσαν και οι ιδιοι οτι εχουν οντως χαλασει.Με παροτρυναν ετσι να απευθυνθω στο καταστημα αγορας τους για αντικατασταση.Δυστυχως ομως η εγγυηση μου ειχε ληξει για 1 μηνα.. Επικοινωνησα απογοητευμενος με τη logitech ξανα και για μεγαλη μου εκπληξη δεχτηκαν να τα αντικαταστησουν αυτοι με δικα τους εξοδα αποστολης..(με τα Ζ-5500 γιατι οπως ειπα δεν παραγονται πλεον τα Ζ-5450) Το μονο που μου ζητησαν ηταν να τα καταστρεψω!!! και να στειλω φωτο...(ωστε να ξερουν οτι δε θα τα ξαναχρησιμοποιουσα) Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας και να ευχαριστησω δημοσιως τη Logitech για το αψογο service της.
ArisG88 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μπραβο στη Logitech, εχει ξαναδειξει και στο παρελθον το αψογο after sale service της
Αδμιν Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Όντως η Logitech rulez στο After-sales αλλά και στη ποιότητα των προϊόντων της.
user-64 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Το μονο που μου ζητησαν ηταν να τα καταστρεψω!!! και να στειλω φωτο...(ωστε να ξερουν οτι δε θα τα ξαναχρησιμοποιουσα) Θελω φωτοοοοοοοο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παλι γιατι ακουω ΜΟΝΟ θετικα για τη Logitech? Τα παιδια εκει κανουν αψογοτατη δουλεια μου φαινεται...!
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Παντα η Logitech ηταν αριστη σε αυτα τα θεματα για αυτο οτι εχω παρει απο πληκτρολογια εως ηχεια ειναι Logitech και τπτ αλλο !!Και δεν εννοω οτι οι αλλες μαρκες ειναι κακες απλα εμπιστευομαι τωρα πια ποιο πολυ την LOGITECH !!!
Αδμιν Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παλι γιατι ακουω ΜΟΝΟ θετικα για τη Logitech?Τα παιδια εκει κανουν αψογοτατη δουλεια μου φαινεται...! Αν εννοεις αυτο που καταλαβα οτι εννοεις, ναι. Κανουν καλη τη δουλεια τους. Ο ευχαρηστημενος πελατης ειναι η καλυτερη διαφημιση για μια εταιρια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εννοω οτι δεν εχω δει εδω μεσα ποτε μα ποτε θεμα με μη-ευχαριστημενο πελατη. Ενω, αντιθετα εχω δει και θυμαμαι τουλαχιστον 4 θεματα με υπερ-ευχαριστημενους πελατες, πραγμα που δεν εχει ξαναγινει για καμια αλλη εταιρεια.
cmi30 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν είχα παράπονο από την Logitech σε οτιδήποτε έχω αγοράσει κατά καιρούς (και δεν είναι και λίγα)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παλι γιατι ακουω ΜΟΝΟ θετικα για τη Logitech?Τα παιδια εκει κανουν αψογοτατη δουλεια μου φαινεται...! γιατί έχει after sales support επιπέδου Plextor...
kosmasgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 και βάλε Και μένα τα επόμενα ηχεία μου θα ειναι Logitech. Προς το παρών Mouse , keyboard και joystic είναι άψογα Μιλάτε για το support στο ελληνικό site της Logitech ή το International ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 παίζει να είναι το ίδιο νομίζω... δεν είναι το site της Ελληνικής Αντιπροσωπίας/Εισαγωγέα αυτό που λες...
kosmasgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μόλις πατήσεις τεχνική υποστήριξη σε πάει στο International
winmik2kx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή έχω και γω πρόβλημα με ένα ποντίκι που χρειάζεται αντικατάσταση εντός εγγύησης, όταν λέτε ότι "επικοινώνησα" με τη logitech, πού εννοείτε?? Υπάρχει τηλέφωνο? [offtopic-hijack (sorry)...] To ποντίκι είναι το G7 και είναι αγορασμένο από e-shop. Μου λένε ότι δεν υπάρχει το G7 και ότι το αντικαθιστούν με το mx revolution, αλλά προτιμώ το g7 λόγω σχήματος και διπλής μπαταρίας... Τι μπορώ να κάνω? Θέλω να μιλήσω με logitech να δω τι θα μου πουν... Αν δε βγάλω άκρη το mx revolution αξίζει?? [offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.