Προς το περιεχόμενο

Acer H223HQ (21,5'') 1920x1080

kapsts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Εσύ πώς έχεις συνδέσει PS3 και PC και πώς κάνεις switching μεταξύ πηγών?

Απάντηση:

πατώντας όμως το input στην οθόνη
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια αγορασα σημερα και εγω την οθονη (ACER H223HQ) .Για τα λεφτα της ειμαι ευχαριστημενος,εχω ομως ενα προβλημμα.Επειδη δεν μου εχει ερθει ο καινουργιος υπολογιστης,την δοκιμασα σε xbox 360.To προβλημμα μου ειναι οτι τα κουμπια (sencor Touch) η εχουν καποιο κολπο για να τα πατας,η εχουν προβλημμα.Το κουμπι INPUT απο τις 10 φορες,τις τρεις το πατας και λειτουργει.Το κουμπι e λειτουργει κανονκα.Το κουμπι AUTO το ιδιο προβλημμα με το ΙNPUT.To κουμπι menu δυο φορες λειτουργησε.Τα κουμπια (αριστερα δεξια βελακια) λειτουργουν κανονικα.Οποιο παιδι εχει την ιδια οθονη,να μου πει αν θελει καποιο κολπο η εχουν προβλημμα.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Θέμα συνήθειας είναι.

Κατ'αρχάς είναι υπερευαίσθητα.

Κατά δεύτερον, να μην πατάς μόνο το σημείο που φωτίζει,

αλλά την επιφάνει πάνω και κάτω από το φωτιζόμενο κουμπί.

Χρησιμοποίησε πολύ απαλά την επιφάνεια του αντίχειρα σου

να δεις πόσο εύκολα-με ελάχιστη πίεση δουλεύουν τα κουμπιά.

Δημοσ.

Ειμαι κ γω κατοχος της συγκεκριμενης οθονης και την ειχα παρει 179 απο mediamarkt Θεσσαλονικης (παρεπιπτοντως εχει ακομα κομματια για καποιον που ρωτησε).

Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος για τη σχεση αξιας-τιμης, και την προτεινω ανεπιφυλακτα και χωρις δευτερη σκεψη σε οσους σκεφτονται να την αγορασουν... Την "τρεχω" σε 1920χ1080 και στην αρχη ηταν πολυ περιεργα ολα και πολυ μικρα! Τα divx των 700 mb φαινονται σαν βιντεακια απο youtube αλλα πλεον κατεβαζω 720p mkv... Τα μονα μου παραπονα ειναι τα κουμπακια αφης που ειναι αρκετα μυστηρια, και ο χρονος που χρειαζεται για να κανει switching στα inputs. Επισης σε λειτουργια standby (πορτοκαλι λαμπακι) εχει παρατηρησει καποιος εναν εκνευριστικο buzzing sound σε απολυτη ησυχια;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, τελικά έφταιγε το hdmi καλώδιο.Χρησιμοποιούσα 3μ οπου μάλλον ήταν αρκετα μακρύ.Με 1μ καλώδιο ολα καλα.

Δημοσ.

Για το μέγεθος των γραμμάτων, υπάρχει στα windows ρύθμιση στις ιδιότητες της οθόνης. Αλλάζεις τα dpi. Το προεπιλεγμένο είναι 96dpi (ppi είναι το σωστό για τις οθόνες, pixels per inch )

Στο δικό μου που γράφω τώρα κανονικά έπρεπε να έχω ρυθμίσει την επιλογή στα 145dpi (1400x1050, 12.1"), αλλά την έχω στα 96 και τα γράμματα είναι ψείρες. Ίσως είμαι μαζόχας αλλά θέλω να βλέπω πολλά ταυτόχρονα.

To δικό σου πρέπει να το ρυθμίσεις στα 105dpi (http://members.ping.de/~sven/dpi.html)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μαυρο της ειναι τυπικο για την κατηγορια τιμης χωρις να προβληματιζει.

.

πποφανως εννοεις το χρωμα.δε νομιζω να χει πανω κατω μαυρες λωριδες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...