sdim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Μια απορία θέλω να εκφράσω για το KDE4 που δοκίμασα πρόσφατα σε διανομή Kubuntu 8.10: Παρατήρησα ότι ενώ όλα είναι άψογα,τόσο όσον αφορά τη χρηστικότητα,όσο και την πολύ όμορφη εμφάνιση,ψάχνοντας να βρω στη θέση computer τα cd/dvd Drives,αυτά δεν υπήρχαν πουθενά.Το μόνο που γινόταν όταν έβαζα cd/dvd για να παίξει,ήταν ότι εμφανιζόταν ένα μήνυμα κάτω δεξιά λέγοντας ότι είχε προσαρτηθεί κάποιο μέσο. 'Ετσι είναι ή κάτι μου ξέφυγε;Δεν είναι κάπως σημαντική παράλειψη αυτό το πράγμα; Δεν ξέρω εάν είναι διαφορά φιλοσοφίας,αλλά κάπως μου φάνηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes.ubuntu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Μια απορία θέλω να εκφράσω για το KDE4 που δοκίμασα πρόσφατα σε διανομή Kubuntu 8.10: Παρατήρησα ότι ενώ όλα είναι άψογα,τόσο όσον αφορά τη χρηστικότητα,όσο και την πολύ όμορφη εμφάνιση,ψάχνοντας να βρω στη θέση computer τα cd/dvd Drives,αυτά δεν υπήρχαν πουθενά.Το μόνο που γινόταν όταν έβαζα cd/dvd για να παίξει,ήταν ότι εμφανιζόταν ένα μήνυμα κάτω δεξιά λέγοντας ότι είχε προσαρτηθεί κάποιο μέσο. 'Ετσι είναι ή κάτι μου ξέφυγε;Δεν είναι κάπως σημαντική παράλειψη αυτό το πράγμα; Δεν ξέρω εάν είναι διαφορά φιλοσοφίας,αλλά κάπως μου φάνηκε... Χμμμ... αν και το χρησιμοποίησα μόνο για μία μέρα, δεν θυμάμαι να είναι έτσι η κατάσταση. Θα μου έκανε και μένα εντύπωση. Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων του Dolphin; (Μου μυρίζει ότι τα cd/dvd δεν έχουν προστεθεί για κάποιο λόγο στο fstab... τα είχες στο μηχάνημα όταν έκανες την εγκατάσταση Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση,φίλε μου,και χρόνια πολλά επίσης. Ναι,οι συσκευές είναι επάνω...Κάποιος είπε ότι "η φιλοσοφία είναι ότι αφού δεν έχεις δίσκο μέσα σε drive,γιατί αυτό να φαίνεται;" Δεν ξέρω..'Ομως όταν στο ubuntu για κάποιο λόγο γίνεται unmount ένας δίσκος,και πατάω το κουμπί πάνω στο drive για να βγει,για κάποιο λόγο δεν γίνεται,και έτσι καταφεύγω στο κίτρινο σύμβολο eject που υπάρχει δίπλα στα drives. Επίσης νομίζω ότι είναι καλό να υπάρχουν λισταρισμένες κάπου εκεί οι συσκευές του pc... Δεν ξέρω,νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes.ubuntu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα στο ότι πρέπει να δείχνει όλες τις συσκευές αλλά νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης. Το παλιό πάνελ είχε ένα άπλετ που σου έδειχνε τις συσκευές του pc και στις ρυθμίσεις του οποίου είχε να επιλέξεις αν ήθελες να σου δείχνει και τα unmounted drives. Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο KDE4; (btw: γιατί KDE ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Κι ομως δεν φταινε οι ρυθμισεις σου... Οταν βαλεις Dvd εμφανιζεται στο device notifier plugin αλλα οταν βαλεις μουσικο cd δεν εμφανιζεται πουθενα!!!! Το ανοιγεις με καποιον player μονο! Καλο ε? Και που να δεις στο Xfce που δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης στο keyboard layout ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Κι ομως δεν φταινε οι ρυθμισεις σου... Οταν βαλεις Dvd εμφανιζεται στο device notifier plugin αλλα οταν βαλεις μουσικο cd δεν εμφανιζεται πουθενα!!!! Το ανοιγεις με καποιον player μονο! Καλο ε? Και που να δεις στο Xfce που δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης στο keyboard layout ... Ακριβώς... Για xfce δεν ξέρω,αλλά για KDE4 το έχω δει και απόρησα. Οσον αφορρά "γιατί KDE",δεν το χρησιμοποιώ...Εχω Ubuntu 8.10 με GDM (gnome),αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το KDE είναι και αυτό άψογο εμφανισιακά.Απλώς δοκίμασα το live cd του Kubuntu. Ευχαριστώ για τια απαντήσεις,παιδιά,και χρόνια πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.