Προς το περιεχόμενο

C2D or C2Q? Ποιά επιλογή θα ήταν καλύτερη για ενα Gamer PC των 1200e?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με 160GB εν ετη 2008 ( 2009 παρα 1 μερα ) και σου παραφτανουν.....Οκ.

Εγω δεν βαζω συνθεση γιατι τα θεωρω ολα προσωπικο γουστο.

Ναι αλλά αφού διαφωνείς με το προσωπικού γούστου κάποιου άλλου δε σημαίνει ότι έχεις ν αντιπροτείνεις κάτι κι εσύ;

Εγώ θα βγαζα τους 3 veloci απ τη σύνθεση του Vatos_locos και θα τους αντικαθιστούσα με έναν 640άρη WD και θα βαζα μια Samsung T220. Μένουν ~150€ για κουτί & keyboard/mouse (που όντως είναι θέμα και γούστου) και ηχεία (που δε γνωρίζω να προτείνω κάποια).

Τα παραπάνω αν ζητάμε να εξαντλήσουμε τα 1200€.

Δημοσ.

τι να σου κάνω ρε man δεν κατεβάζω τον Βόσπορο από το internet ούτε κρατάω την συλλογή μου με τα games εγκατεστημένη, όπως άλλη χρήση κάνω εγώ και άλλη εσύ εγώ προτιμώ λίγα Gb και γρήγορα

και αφού τό θεωρείς προσωπικό γούστο γιατί απαντάς και με πρήζεις ?

όσο για τους veloci αν νομίζεις οτι με 5χ1ΤΒ θα έχεις την ίδια ταχύτητα και στο OS και στα Games όσο με 2χ150 ( raid 0 ) veloci ε τότε οκ....

Δημοσ.

Εγω απλα θεωρω πως εν ετη 2009 πλεον το λιγοτερο ποθ πρεπει να εχει καποιος σαν σκληρο δισκο ειναι 500GB και φυσικα οχι σε Velociraptor. Ειναι χασιμο χρηματων για εναν Gamer. Να μας ελεγε επεξεργασια Video τοτε θα ελεγα να τους εβαζε αλλα οχι για Gaming.

Δες κανα συγκριτικο In-Game και αν μου βρεις διαφορα αισθητη τοτε και εγω μαζι σου.

Δημοσ.

Είναι εαν θα ΜΠΕΙΣ στο τρυπάκι της συλλογής μουσικής/βίντεο/παιχνιδιών, ο Vatos έχει άλλες ασχολίες..Το O/C για παράδειγμα δε χρειάζεται χώρο, αλλα γρήγορο HD ;)

Ο Vatos τώρα μου έγραψε ενα RIG για i7 και ένα για Quad, Dual Core ΔΕΝ είδα..

Τελικά που να πάει ο φίλος μου?

Σας λεω, θέλει XP 32bit (δε το συζητάμε, no flood), θέλει οτι πιο ΚΑΛΟ για τώρα στο Gaming, και δίνει 1200€ ! Πιό CPU να ακολουθήσει? Ποιά Platform? Πόσα Cores?

Μη τον πάρω στο λαιμό μου..Γι' αυτό σας ρωτάω..

Και όποιος μπορεί να μου κάνει το Full RIG της γνώμης του (όλα ακόμα και Keyboard) θα είμουν πολύ χαρούμενη να το δώ!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά!

/Μαρία

Δημοσ.

i7 = quad

C2Q = quad

οπότε πάει σε quad τώρα αφού καίει για XP βγάλε τα Adada/δίσκους και βάλε τον 640 που λέει ο Antol και 2χ1Gb @ 800Mhz και με την διαφορά βάλτον να διαλέξει οθόνη/ποντίκη/πληκτρολόγιο/κουτί

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν βαζω συνθεση γιατι τα θεωρω ολα προσωπικο γουστο.

για windows/programs/games σίγουρα ο 150gb Velociraptor φτάνει...

για storage είναι άλλο θέμα βέβαια :P

Το OC χρειαζεται γρηγορο HDD.....Οκ παω πασο :)

στο superPi από ότι ξέρω βοηθάει :o

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιος καμένος ορε θα παίζει 10 παιχνίδια "ταυτόχρονα" την ίδια περιόδο? ELEOL :P

είπα για storage είναι άλλο θέμα...

Δημοσ.

κόλλησες με τα TB εσύ τι να σε κάνω, όπως θες βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια συνέχεια....

antol βάλε έναν Q στην σύνθεση και τέλος δεν χρειάζεται τόσο καλό board δεν πάει για oc :P και επίσης αφού η Μαρία λέει xp 32 bit και τέλος τα 4Gb είναι αχρείαστα όχι οτι θα έχει διαφορά στην τιμή στις μνήμες αλλά λέμε τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...