Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 κομματική αναφορά ήταν αυτό που έκοψε...(notification mail ftw)
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει οικονομικη κριση και σε λιγους μηνες θα γινουνε χειροτερα τα πραγματα... αποδειξη ειναι οι μεταφορες των λογαριασμων μεγαλων επιχειρησεων απο ελλαδα σε τραπεζες αλλων χωρων οπως η ελβετια.. αυτοι χαζοι ειναι? κατι θα ξερουν...... χαζοι ειναι αυτοι που κυβερνουν και τους απειλησαν οτι θα ζητησουν ποθεν εσχες τραπεζικων λογαριασμων...
calvinklein Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Κακά τα ψέμματα, οι μεταφορές μεγάλων ποσών από επιχειρηματίες και πρόσωπα με μεγάλες καταθέσεις είναι κακός οιωνός για την οικονομία της χώρας..... Βλέπω δυσχέρηση της οικονομίας το πρώτο 6μηνο του έτους σε σχέση με πέρυσι.
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 [/color] Είσαι ετεροχρονισμένος ένα χρόνο και κάτι μήνες πάντως. Απορία το έχω τι έκοψε ο Lucifer από το ποστ σου. Ζιατι πλοσπαθεις να μου την πεις? (και αποτυχημενα μαλιστα! χοχο) ααααα ναι τωρα το ειδα κι εγω. υπαρχει κ λογοκρισια.. τεσπα κατι για εναν πολιτικο ειπα.. χαζοι ειναι αυτοι που κυβερνουν και τους απειλησαν οτι θα ζητησουν ποθεν εσχες τραπεζικων λογαριασμων... Ε δν ειναι ψεμα αυτο.. Οποτε γτ ειναι χαζοι. Βασικα κατα την ταπεινη μου γνωμη, θα επρεπε ολοι μας να παρουμε τα λεφτα απο τις τραπεζες.Τραμπακουλα θα παθαινανε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ααααα ναι τωρα το ειδα κι εγω. υπαρχει κ λογοκρισια.. τεσπα κατι για εναν πολιτικο ειπα.. ναι αλλά όταν κάνεις register clickάρεις το "Yes I Agree" στα rules του forum, τα οποία απαγορεύουν κομματικές αναφορές/συζητήσεις
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλά όταν κάνεις register clickάρεις το "Yes I Agree" στα rules του forum, τα οποία απαγορεύουν κομματικές αναφορές/συζητήσεις Δν ειχα χρονο να διαβασω τους ορους. το ψιλιαστικα τελευταια στιγμη.
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ζιατι πλοσπαθεις να μου την πεις? (και αποτυχημενα μαλιστα! χοχο) Δεν προσπαθώ να στην πω, γεγονός είναι. Το αποτυχημένα μπορείς να μου το δικαιολογήσεις θα περιμένω. Εκτός όμως κι αν έχεις γνωστό στο γραφείο του Obama ή της Wall Street τα επίσημα νέα είναι ότι ανακάμψαμε κάτι μήνες τώρα. Βασικα κατα την ταπεινη μου γνωμη, θα επρεπε ολοι μας να παρουμε τα λεφτα απο τις τραπεζες.Τραμπακουλα θα παθαινανε.. Εμείς να δεις τραμπάκουλα που θα παθαίναμε.. Πούστης καπιταλισμός βλέπεις, ότι και να κάνεις σε έχει από κάτω..
kage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 γιατι απο τα λεφτα που εχουν αυτοι εκει μεσα δανειζουν οι τραπεζες στους υπολοιπους... αν και απ οτι διαβασα τα λεφτα τα στειλαν σε θυγατρικες τραπεζες στο εξωτερικο. δες η ιταλια που εκανε το αντιθετο τι κερδισε... http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=17&artId=307073&dt=30/12/2009
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν προσπαθώ να στην πω, γεγονός είναι. Το αποτυχημένα μπορείς να μου το δικαιολογήσεις θα περιμένω. Εκτός όμως κι αν έχεις γνωστό στο γραφείο του Obama ή της Wall Street τα επίσημα νέα είναι ότι ανακάμψαμε κάτι μήνες τώρα. Εμείς να δεις τραμπάκουλα που θα παθαίναμε.. Πούστης καπιταλισμός βλέπεις, ότι και να κάνεις σε έχει από κάτω.. Ναι εχω γνωστο αλλα οχι τον ομπαμα. Οικονομολογος φιλος στις βρυξελλες που δουλευει στην ευρωπαικη ενωση. Και η ειρωνια δν θα σου κανει καλο. Δν εχουμε ανακαμψει... ισα ισα.τωρα ερχονται ταδυσκολα... ισως εσυ εισαι λιγο εκτος..γτ γινεται χαμος παντου στην χωρα μας.ακομα κ ειδησεις να μην βλεπεις..
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ok αφού φίλος σου στις Βρυξέλλες σου είπε ότι περιμένουμε χειρότερα από τα μέσα του 2008 ας πούμε, πάω να αγοράσω κονσέρβες. Δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, όλα τα ΜΜΕ Ευρώπης και Αμερικής, τυπογραφικά και ιντερνετικά μιλάνε για ανάκαμψη κι εφόσον εγώ δεν έχω γνωστό σε υψηλά κλιμάκια αναγκαστικά ενημερώνομαι έτσι. Μπορείς αν θέλεις να μου πεις το όνομα του? Οικονομολόγος στις Βρυξέλλες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλο και κάποια αναφορά θα βρω στην βιβλιοθήκη της σχολής μου. Δεν μιλάω για την Ελλάδα, η Ελλάδα δεν έπαθε τίποτα το 2008, τώρα θα πάθει για να μάθει όπως όλες οι χώρες. Απ' όλα τα ποστ που έκανα μέχρι τώρα, μόνο η πρώτη πρόταση αυτού είναι ειρωνία.
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ok αφού φίλος σου στις Βρυξέλλες σου είπε ότι περιμένουμε χειρότερα από τα μέσα του 2008 ας πούμε, πάω να αγοράσω κονσέρβες. Δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, όλα τα ΜΜΕ Ευρώπης και Αμερικής, τυπογραφικά και ιντερνετικά μιλάνε για ανάκαμψη κι εφόσον εγώ δεν έχω γνωστό σε υψηλά κλιμάκια αναγκαστικά ενημερώνομαι έτσι. Μπορείς αν θέλεις να μου πεις το όνομα του? Οικονομολόγος στις Βρυξέλλες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλο και κάποια αναφορά θα βρω στην βιβλιοθήκη της σχολής μου. Δεν μιλάω για την Ελλάδα, η Ελλάδα δεν έπαθε τίποτα το 2008, τώρα θα πάθει για να μάθει όπως όλες οι χώρες. Απ' όλα τα ποστ που έκανα μέχρι τώρα, μόνο η πρώτη πρόταση αυτού είναι ειρωνία. για την οικονομια της χωρας μας λεω.οχι για την αμερικη και την υπολοιπη ευρωπη..σε συγκριση με εκει εδω τα πραγματα ειναι χειροτερα..και αναφερομαι στο ετος 2009 μεχρι κ τωρα. μα καλα αν ενημερωνεσαι εστω και απο αλλες πηγες αξιοπιστες θα εβλεπες οτι οντως αυτο π λεω ειναι αληθεια..(εχουμε γινει παντου ρεζιλι) και επισης ειχα διαβασει απο ενα μπλογκ -δν ξερω κατα ποσο ισχυει η αν απλα εκανε χιουμορ αυτος που το εγραψε- οτι αμα δν ανακαμψουμε η ευρωπαικη ενωση θα μας γυρισει πισω στο παλιο μας νομισμα και θα μας διωξει... δεν ειναι μονο η ελλαδα και η ιρλανδια βρισκεται σε δυσχερη θεση και η πορτογαλια..γενικοτερα η κριση υπαρχει παντου αλλα οχι στο ιδιο βαθμο.. επισης ακουω και απο τον πατερα μου που εχει φιλους λογιστες και κλεινουνε την εβδομαδα τουλαχιστον 2 με 3 επιχειρησεις.οχι κριση, κρισαρα ειναι αυτο... p.s: το ονομα του οχι δν μπορω να σου το δωσω.και μ ειπε οτι περιμενουμε χειροτερα το 2010 οχι το 2008
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 p.s: το ονομα του οχι δν μπορω να σου το δωσω. Γιατί? Οκ, αν μιλάς για Ελλάδα μόνο συμφωνούμε ότι πάμε για χειρότερα. Πολύ χειρότερα.
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γιατί? Οκ, αν μιλάς για Ελλάδα μόνο συμφωνούμε ότι πάμε για χειρότερα. Πολύ χειρότερα. χαχαχαχα!! δλδ τα ιδια λεγαμε! ναι βασικα δν θελω να τρομαξω κοσμο...αλλα αυτος ο φιλος μας μας ειχε πει οτι οι ελληνες δν μπορουνε ν αφανταστουνε ποσο πιο ασχημα θα γινουνε τα πραγματα... θα πεινασει πολυ κοσμος σας εκανα την καρδια περιβολι-ξερω ξερω
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Οντας πτυχιούχος σε οικονομικά με mba in finance αλλα και επάγγελματιας σε χώρο σχετικό με τις παγκόσμιες αγορές αλλα και την εγχώρια οικονομία νομίζω ότι είμαι ο πλέον αρμόδιος να κάνω μια οικονομική ανάλυση για να μην παρασύρεται ο κόσμος απο αυτά που γράφονται εδώ απο τον καθένα. Την βάζω σε spoiler γιατι λόγω μεγέθους χαλάει την ροή του thread. Την γαμήσαμε (τέλος ανάλυσης)
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Οντας πτυχιούχος σε οικονομικά με mba σε finance αλλα και επαγγελματική σχέση με τις παγκόσμιες αγορές, αλλα και την εγχώρια οικονομία νομίζω ότι είμαι ο πλέον αρμόδιος να κάνω μια οικονομική ανάλυση για να μην παρασύρεται ο κόσμος απο αυτά που γράφονται εδώ. Την βάζω σε spoiler γιατι λόγω μεγέθους χαλάει την ροή του thread. Την γαμήσαμε (τέλος ανάλυσης) omg! θεος χαχαχαχα!! τωρα με την κριση σκεφτομαι 2 φορες αμα παω διακοπες καλοκαιρινιες στην χωρα μας... εχω δει οτι σε καποιες μεγαλες ευρωπαικες χωρες εχουνε πεσει τοσο οι τιμες που δν αξιδει να δωσει καποιος λεφτα για το ενα πανακριβο μεν δωματιο(μεσα στην βρωμα δε) σε ελληνικο νησι..με τα ιδια λεφτα πηγαινει σε πολυτελες ξενοδοχειο..εσεις τι λετε??? θα κανετε διακοπες εξω η μεσα στην χωρα λογω της κρισης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.