BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Λενε στις ειδησεις οτι τα μαγαζια ειχαν φετος τον Δεκμβρη μεχρι και -60% εσοδα απο περσι. Η εταιρια που δουλευω , με παπουτσια και αθλητικα ειδη, γιατι ειχαμε 20% απο περσι. Πηραμε και bonus.. Το ιδιο και στα αλλα υποκαταστηματα τους. Μια χαρα τα πηγανε. Το ιδιο και σε 2 καταστηματα που δουλευουν 2 φιλοι μου. Τελειωσε ο Δεκεμβρης και περασαν τα περσινα. Μας κοροιδευει ο Εισαγγελατος?
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 -60% εννουσε http://www.press-time.com/index/agora-gr.html το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα τα μαγαζια μεγαλα μικρα ,δειχνουν οτι ειχαν περιθωρια για μειωσεις τιμων κ απλα δεν τις καναν τοσο καιρο...
lef50 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μα καλα κοβουνε τα παντα εκτος απο τα καλυντικα ?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 -60% εννουσεhttp://www.press-time.com/index/agora-gr.html το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα τα μαγαζια μεγαλα μικρα ,δειχνουν οτι ειχαν περιθωρια για μειωσεις τιμων κ απλα δεν τις καναν τοσο καιρο... -60% εχω γραψει. Μα καλα κοβουνε τα παντα εκτος απο τα καλυντικα ? Οι δικοι μας πελατες πρεπει να κοβουν τα καλλυντικα και να αγοραζουν ρουχα και παπουτσια. Δεν εξηγειται αλλιως.
kage Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 μηπως εισαι κ σε αλυσιδα "οικονομικου" ρουχισμου? ζαρα,ιντερσπορτ,σπριντερ?
pappous_soulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μπαίνουμε στην ευρωπαΐκή νομισματική ένωση και παιρνάμε απο τις δραχμές στα ευρώ. Πιτσιρικάς εγώ,θυμάμαι στο γυμνάσιο που έπαιρνα τυρόπιτα με 100 δραχμές.Και μπαίνει ο καινούριος χρόνος και εφαρμόζεται το ευρώ.Πάω λοιπόν και γω,αφού ανοίγουν πάλι τα σχολεία,με τα ευρουλάκια μου,και ζητάω μια τυρόπιτα.Βγάζω το 50λεπτο απ'τη τσέπη,έχοντας πρώτα υπολογίσει σαν καλό παιδάκι τα ευρά που αντιστοιχούν σε 100 δραχμουλες [0.29€],και ακούω άναυδος τον τύπο απ'το κυλικείο να εκφέρει τις εξής δυο λέξεις. "Ένα ευρώ" Ήταν η μέρα που ήρθα σε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα Και σε ρωτάω εγώ,όταν μέχρι και ο ιδιοκτήτης ενός κυλικείου σε ένα σχολείο βγάζει απ'το τίποτα ένα κέρδος της τάξης του 300% και βάλε,και αισχροκερδεί επι 7 συνεχόμενα χρόνια σε βάρος των καταναλωτών,πως στο διάολο να μην έχει περιθώρια τόσα χρόνια ο οποιοσδήποτε καταστηματάρχης που ακολούθησε την ίδια ακριβώς λογική,να μειώσει τις τιμές και να περιωρήσει τα [κακώς εννοούμενα] κέρδη του?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 μηπως εισαι κ σε αλυσιδα "οικονομικου" ρουχισμου?ζαρα,ιντερσπορτ,σπριντερ? nope... Αλλα ακομα και οι φιλοι μου τα πηγαν αρκερα καλα και δεν δουλευουν καν σε καταστηματα ρουχισμου. What is going on? Μπαίνουμε στην ευρωπαΐκή νομισματική ένωση και παιρνάμε απο τις δραχμές στα ευρώ.Πιτσιρικάς εγώ,θυμάμαι στο γυμνάσιο που έπαιρνα τυρόπιτα με 100 δραχμές.Και μπαίνει ο καινούριος χρόνος και εφαρμόζεται το ευρώ.Πάω λοιπόν και γω,αφού ανοίγουν πάλι τα σχολεία,με τα ευρουλάκια μου,και ζητάω μια τυρόπιτα.Βγάζω το 50λεπτο απ'τη τσέπη,έχοντας πρώτα υπολογίσει σαν καλό παιδάκι τα ευρά που αντιστοιχούν σε 100 δραχμουλες [0.29€],και ακούω άναυδος τον τύπο απ'το κυλικείο να εκφέρει τις εξής δυο λέξεις. "Ένα ευρώ" Ήταν η μέρα που ήρθα σε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα Και σε ρωτάω εγώ,όταν μέχρι και ο ιδιοκτήτης ενός κυλικείου σε ένα σχολείο βγάζει απ'το τίποτα ένα κέρδος της τάξης του 300% και βάλε,και αισχροκερδεί επι 7 συνεχόμενα χρόνια σε βάρος των καταναλωτών,πως στο διάολο να μην έχει περιθώρια τόσα χρόνια ο οποιοσδήποτε καταστηματάρχης που ακολούθησε την ίδια ακριβώς λογική,να μειώσει τις τιμές και να περιωρήσει τα [κακώς εννοούμενα] κέρδη του? Κοιτα δεν ηταν ποτε στο χερι του καταστηματαρχη. Και αυτος 300% πανω το αγορασε απο τον παραγωγο, και του παραγωγου τοσο του ειπαν οι "μεγαλοι" να το πουλησει. Ειναι ενα fucked up συστημα my friend.
pappous_soulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι ο παραγωγός ανέβασε 300% την τιμή του γάλακτος που πούλαγε στις ανάλογες βιομηχανίες. Στο χωριό μου το λέμε "καρτέλ"...
pournaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι ο παραγωγός ανέβασε 300% την τιμή του γάλακτος που πούλαγε στις ανάλογες βιομηχανίες.Στο χωριό μου το λέμε "καρτέλ"... Δυστυχως ετσι ειναι, και το χειροτερο, σε τιμες που ειναι πολυ κατω του ενος ευρω (για τον παραγωγο) πχ για ενα κιλο πορτοκαλια, οι συζητησεις γινονται ακομη σε δραχμες... αρα οι τυποι αγοραζουν με δραχμες, και πουλανε με ευρω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχως ετσι ειναι, και το χειροτερο, σε τιμες που ειναι πολυ κατω του ενος ευρω (για τον παραγωγο) πχ για ενα κιλο πορτοκαλια, οι συζητησεις γινονται ακομη σε δραχμες... αρα οι τυποι αγοραζουν με δραχμες, και πουλανε με ευρω. Δεν ξερω τι παιζει τοτε, αλλα στανταρ δεν νομιζω οτι κεδιζουν και πολλα οι καταστηματαρχες, δεν μιλαω για τους "μεγαλους" φυσικα. Καπια μπινια παιχτηκε στην αρχη του ευρω και τωρα το μαμησι,που γινοτανε απο μπροστα μονο, αλλαξε και πηγε απο πισω..
Toufas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 αυτη την στιγμη η αγγλια εχει πιο φτηνο κοστος ζωης απο την ελλαδα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 αυτη την στιγμη η αγγλια εχει πιο φτηνο κοστος ζωης απο την ελλαδα. το ειδες στο yahoo finance ε πονηρουλη..
Toufas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ειμαι αγγλια.... και βλεπω ποσο εχει παει η λιρα. 1 κουτακι coca cola εδω εχει 65p στην ελλαδα 1 ευρω 65p ομως ειναι 66 cents..
Tuko Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχως ετσι ειναι, και το χειροτερο, σε τιμες που ειναι πολυ κατω του ενος ευρω (για τον παραγωγο) πχ για ενα κιλο πορτοκαλια, οι συζητησεις γινονται ακομη σε δραχμες... αρα οι τυποι αγοραζουν με δραχμες, και πουλανε με ευρω. Αυτό δεν ισχύει εδώ και χρόνια, σε λεπτά πουλάνε οι παραγωγοί, στο λέω απο 1ο χέρι, έχουν οι δικοί μου λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.