Προς το περιεχόμενο

Θελω να κανω format!

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω φορματ το λαπτοπ μου και ειμαι τελειος ασχετος...μηπως θα μπορουσε ενας να μου πει ολη την διαδικασια που πρεπει να γινει...τα παντα με καθε λεπτομερια...ξερω οτι εχει ξανα μπει αυτο το θεμα εδω αλλα δεν καταλαβα χριστο κατι σε απλα ελληνικα...τα βηματα και τι πρεπει να κρατισο τι drivers...τα παντα...και φυσικα θελω να σβισω οτιδιποτε υπαρχει στον υπολογιστη εχω κρατισει μονο εικονες και τραγουδια...τι αλλα πρεπει να κρατισω για να λειτουργει ο υπολογιστης κανονικα?τι drivers?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

liopyr ,λαπτοπ εχει ο ανθρωπος και δεν ξερουμε ουτε μοντελο ουτε τι λειτουργικο θελει να βαλει, ουτε αν ειναι κανα καινουργιο μοντελο με προεγκατεστημενο, αρα και κρυφο φακελο για επαναφορα.καλυτερα να περιμενουμε λιγο να απαντησει.

Δημοσ.
liopyr ,λαπτοπ εχει ο ανθρωπος και δεν ξερουμε ουτε μοντελο ουτε τι λειτουργικο θελει να βαλει, ουτε αν ειναι κανα καινουργιο μοντελο με προεγκατεστημενο, αρα και κρυφο φακελο για επαναφορα.καλυτερα να περιμενουμε λιγο να απαντησει.

φιλε ειναι toshiba SA50-106 και θα βαλω windows xp....επισης το PC το εχω εδω και 3 χρονια...

Δημοσ.

προσπαθω να βρω ντραιβερς στην τοσιμπα αλλα δεν βγαζει την σελιδα φιλε,αν δεν βρεις ακρη θα σου απαντησω αυριο.το μοντελο παντως ειναι SATELLITE A50-106 με πρωτη παρουσιαση 5/10/04.

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 14 : 09-----

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 16 : 24-----

προσπαθω να βρω ντραιβερς στην τοσιμπα αλλα δεν βγαζει την σελιδα φιλε,αν δεν βρεις ακρη θα σου απαντησω αυριο.το μοντελο παντως ειναι SATELLITE A50-106 με πρωτη παρουσιαση 5/10/04.

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 14 : 09-----

ακυρο δεν τους βγαζει.βρηκα οδηγους παντως.

Δημοσ.

παλικαρια το pc δεν ειναι δικο μου ειναι της κοπελας μου που ειναι ακομα πιο ασχετη απο μενα...99% τα εχω τα cd...απλα να μου πειτε πια χρειαζονται και με πια σειρα...

Δημοσ.

αν εχεις τα cd ειναι απλο .γραφουν system restore και ειναι αριθμημενα.ξεκινας απο το πρωτο και σε καθοδηγει η διαδικασια.εγω νομιζα οτι ηθελες να κανεις εγκατασταση απο την αρχη φιλε.προχωρα αφοβα αν εχεις τα cd.

Δημοσ.

ισως και χρειαστουνε...παντως σε ευχαριστο πολυ για τον χρονο σου...και ολους σας...αυριο θα παρω τα cd και το μεσιμερι θα δοκιμασω το φορματ ελπιζω να μην παει κατι στραβα...αλλα παιδες κατι δεν εχω καταλαβει απο την αρχη...πως αρχιζω...πως τα διαγραφω?θελω να σβηστουν τα παντα...

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 32 : 24-----

αμα γινετε να μου στειλεις ενα προσοπικο μηνυμα με το msn σου για να σε κανω add για να με help παραπανω...

Δημοσ.

τι να παει στραβα?τυφλοσουρτης ειναι.τα λεμε αυριο με το καλο οταν ξεκινας την διαδικασια.αν κολας καπου ρωτας.

Δημοσ.
τι να παει στραβα?τυφλοσουρτης ειναι.τα λεμε αυριο με το καλο οταν ξεκινας την διαδικασια.αν κολας καπου ρωτας.

φιλε απλα πως τα διαγραφω για να τα ξανα περασω?

Δημοσ.

Βάλε το DVD και πάτα F12 και θα σου εμφανίσει το Boot Menu. Εσύ θα επηλέξεις το CD-ROM/DVD Drive και πατάς ENTER για να σου εμφανίσει το μενού εγκατάστασης.

Επίσης η TOSHIBA φτιάχνει ένα δικό της DVD που περιέχει τα windows xp και τα drives.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...