Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετ'α το Beep

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Λοιπόν πριν λίγες ώρες ξεκίνησε το εξής κουλό.

Πατάω τον διακόπτη του PC ανάβει κανονικά ακούω το beep της μητρικής μετά από λίγο ότι όλα είναι καλά και μένει εκεί κολλημένο χωρίς να αποκρίνεται καθόλου ούτε ctrl-alt-del τίποτα μόνο reset και ξανά τα ίδια. Να τονίσω ότι δεν έκανα καμία αλλαγή πρόσφατα σε hardware/software και μέχρι σήμερα το πρωί λειτουργούσαν όλα καλά.

Τι μπορεί να έγινε? Επειδή πραγματικά μέρες που είναι δεν έχω και πολύ όρεξη γι α αυτά δώστε μου καμιά ιδέα σας παρακαλώ για να δω τι θα γίνει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πιστευω δεν ποσταρει το πι-σι και βλεπει μαυριλα.μοντελο μητρικης και αν εχει προηγηθει σκαλισμα στο μπιος, παρακαλω.

Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για λιγο μπας και επανελθει.Επειδη ειχα και γω ενα παρομοιο προβλημα εφταιγε το καλωδιο sata του σκληρου δεν εκανε επαφη και το αλλαξα και δουλεψε μετα

Επισης να επισημανω οτι μπορει να τα επαιξε και ο σκληρος.Το ιδιο ακριβως εκανε και το παλιο μου PC.Μπιμπ και μετα τιποτα στην οθονη.Δοκιμασα τον σκληρο σε αλλο υπολογιστη και το PC δεν εβλεπε οτι υπηρχε σκληρος

Δημοσ.

Λοιπόν η μητρική είναι Albatron Px 875 p pro.

Μόλις άφησα το pc χωρίς ρεύμα και έβγαλα την μπαταρία αλλά τίποτα. Έλεγξα τις επαφές έβγαλα και ξαναέβαλα τα sata καλώδια όπως επίσης και τις μνήμες αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Ναι τα έβγαλα και δεν μπουτάρει. Κολλάει στο σημείο που δείχνει 'Press Del to enter setup' και μένει εκεί.

Δημοσ.

Τίποτα δεν μπορώ να μπω στο bios ούτε καν ctrl alt del, τίποτα.

Δημοσ.

Aμα δεν γινει και αυτο η λυση ειναι νεα μητρικη ή εγγυηση...Ειδικα οταν δεν μπορει να μπει στο BIOS ή καμμενο ειναι ή εχει σοβαρο προβλημα και δεν φτιαχνεται πλεον με τους παραδοσιακους τροποιυς

Δημοσ.

Λύθυκε το πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες άλλαξα θέση σε 2 USB συσκευές σε hub της μητρικής και εξαιτίας ενώς παλιού card reader έγινε ότι έγινε. Τώρα όλα ΟΚ.

Λοιπόν καλή χρονιά και ευχαριστώ να είστε όλοι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...