Προς το περιεχόμενο

ΗΑF 932 και ανεμιστηρες

master99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,προκειται να αγορασω το ΗΑF 932 της Coolermaster και αναρωτιεμαι

με ποιον τροπο θα εχω καλυτερη ροη αερα για αποδοτικοτερη ψυξη στο εσωτερικο του κουτιου.Να αντικαταστησω τους 230αρηδες στο πλαι και πανω και να βαλω 4χ120mm στο πλαι και 2χ120mm πανω;

Θα εχω με αυτον τον τροπο καλυτερη ψυξη η να αφησω τους μεγαλους οπως ειναι;

Οι 4 πλαινοi θα βαζουν αερα μαζι με τον μπροστινο και οι 2 πανω και ο πισω να βγαζουν.Τι ειναι καλυτερο πιστευετε;

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 12 : 09 : 49-----

Καμια γνωμη ρε παιδια;:cry:

Δημοσ.

κοίτα επειδή και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω έτσι όπως έχω δει διάφορα reviews στο you-tube κτλπ δείχνει πολύ αποδοτικό με τους 23aάρηδες.Οι 23άρηδες κρατάνε χαμηλά τον θόρυβο!Αν έχεις ήδη τους 120mm μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις την διαφορά αλλιώς δεν πιστεύω πως αξίζει αυτή η αλλαγή.

Όσο για τα φίλτρα σκόνης που δεν έχει από πού μπορούμε να προμηθευτούμε ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Οχι δεν εχω παρει ακομα τους ανεμιστηρες.Αυτο που θελω να μαθω ειναι το αν ειναι πιο αποτελεσματικοι οι 120mm,ο θορυβος αν και θα ειναι μεγαλυτερος δεν με πειραζει.Αν οχι θα κρατησω τους μεγαλους.Οσο για τα φιλτρα ναι,ειναι το μονο που με προβληματιζει σε αυτο το κουτι.Αν καποιος που εχει αυτο το κουτι μας εδινε καποιες πληροφοριες θα βοηθουσε πολυ.

Δημοσ.

Επειδη το εχω στο i7 συστημα μου αφηστε το ως εχει. Το Airflow ειναι φοβερο αλλα μαζευει πανευκολα αριστερα και μπροστα σκονη.....

Δεν χρειαζεστε φιλτρα σκονης, στα δεξια και μπροστα το 90% της σκονης το κραταει το μεταλο που εχει και απο πανω,πισω διωχνει αερα δεν τραβαει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...