Προς το περιεχόμενο

Οδηγός για Photoshop;

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μηπως υπαρχει κανα οδηγος για το photoshop γιατι εχει τοσα πολλα πραγματα να κανεις και δεν εχω ιδεα, εχω χασει τη μπαλα.δεν μιλαω για επαγγελματικη χρηση απλα θελω να μαθω να κανω καποιες διορθωσεις στις φωτογραφιες μου.

Δημοσ.
παιδια μηπως υπαρχει κανα οδηγος για το photoshop γιατι εχει τοσα πολλα πραγματα να κανεις και δεν εχω ιδεα, εχω χασει τη μπαλα.δεν μιλαω για επαγγελματικη χρηση απλα θελω να μαθω να κανω καποιες διορθωσεις στις φωτογραφιες μου.

θα καταλήξεις τι θες να κάνεις και τι δεν ξέρεις να κάνεις και κάθε κομμάτι που θες θα το κάνεις search πρώτα στο help του ps και μετά στο internet

αυτός είναι ο σωστός τρόπος να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που δεν ξέρεις και ο οδηγός εκεί θα είναι για να τον διαβάσεις όποτε γουστάρεις να δώσεις πολύ χρόνο είτε στο help είτε κατεβάζοντας κάποιο ebook ps for dummies, ps bible etc

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχετε καποιο λινκ να προτεινετε με φωτογραφιες ανθρωπων σε υψηλη αναλυση,για να αρχισΩ και εγω να εξασκουμε??ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
παιδια εχετε καποιο λινκ να προτεινετε με φωτογραφιες ανθρωπων σε υψηλη αναλυση,για να αρχισΩ και εγω να εξασκουμε??ευχαριστω πολυ

Όταν βλέπεις tutorials και αφορούν τον καθαρισμό και το ξεφοντάρισμα ανθρώπων, τότε θα έχουν και κάποιο δείγμα (συνήθως) για να δουλέψεις.

Πέρα από αυτό, κινητό δεν έχεις (άκου ερώρηση) ; Βγάλε φωτογραφίες τους φίλους σου και κάνε κόλπα με αυτές, να έχει και ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Όταν βλέπεις tutorials και αφορούν τον καθαρισμό και το ξεφοντάρισμα ανθρώπων, τότε θα έχουν και κάποιο δείγμα (συνήθως) για να δουλέψεις.

Πέρα από αυτό, κινητό δεν έχεις (άκου ερώρηση) ; Βγάλε φωτογραφίες τους φίλους σου και κάνε κόλπα με αυτές, να έχει και ενδιαφέρον.

Δεν εχω φιλους{ακου απαντηση}.....Εχουν θορυβο οι φωτο απο τα κινητα,ειδικα σε μεγαλες αναλυσεις οποτε δε μου κανει...Μιλαμε παντα για το δικο μου κινητο,οχι για κανα innov8...Οσο γι αυτο που λες για τα tutorials,εχεις δικιο...Ειχα περιοριστει σε tutorials απο youtube και κατι tutorials σε pdf....Ελπιζω να βρω κανα αξιολογο tutorial στο ψαχτηρι ,με δειγματα φωτογραφιων:-)

Δημοσ.

Αν δώσεις people photos ή faces photos σαν αναζήτηση στο google για εικόνες θα σου βγάλει διάφορες.

Κάνε και συνδυασμούς όπως people face, human photos ή όπως αλλιώς σου κατέβει στο μυαλό.

Ή μπορείς να δουλέψεις με πρόσωπα από μωρά (όχι σε ηλικία) ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...