Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με ρυθμισεις asus p5q pro

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξεκίνησα λίγο αργά το στρώσιμο του pc λόγω φόρτου εργασίας και δεν μου έμεινε χρόνος ακόμα για διάβασμα.:-( Θα το ξεσκονίσω κάπως σήμερα, καθώς και όλα τα manual των υπόλοιπως εξαρτημάτων:P Από τον τρόπο όμως που το περιγραφείς προφανώς θα έχει κάποια περίεργη εγκατάσταση, και γι αυτό μάλλον μου βγάζει error και γράφει ότι δεν έχει γίνει install:-(

Βλέπω πως παρ' όλες τις προσπάθειες μου να είμαι κατανοητός και σαφής δεν με "πιάνεις"... Πάμε ξανά, μέσα στο CD της motherboard έχει μια εφαρμογή που λέγεται (ναι-ναι το βρήκες) Express Gate ;), αφού τόσο απλά την βρήκαμε, όταν κάνουμε reboot θα εμφανιστεί μπροστά μας, εκτός αν έχουμε ρυθμίσει τους σκληρούς δίσκους σε λειτουργία AHCI...

Τέσπα γενικά είμαι γκαντέμης. Σήμερα πρωί πρωί που τον άνοιξα και τον έβαλα να κάνει ένα download που χρειάζομαι ας πούμε, μου έβγαλε ένα error για την κάρτα γραφικών:-( Τεσπα, θα το τσεκάρω το απόγευμα που θα πάω σπίτι.

Άλλο καπέλο αυτό...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βλέπω πως παρ' όλες τις προσπάθειες μου να είμαι κατανοητός και σαφής δεν με "πιάνεις"... Πάμε ξανά, μέσα στο CD της motherboard έχει μια εφαρμογή που λέγεται (ναι-ναι το βρήκες) Express Gate ;), αφού τόσο απλά την βρήκαμε, όταν κάνουμε reboot θα εμφανιστεί μπροστά μας, εκτός αν έχουμε ρυθμίσει τους σκληρούς δίσκους σε λειτουργία AHCI...

Οπότε μάλλον θα πρέπει να τσεκάρω τον σκληρό, γιατί εχθές το εγκατέστησα το express gate. Εκτώς και αν θα πρέπει να κατεβάσω τις ενημερωμένες εκδώσεις απο το site της εταιρίας. Ίδωμεν. Ελπίζω να βγάλω άκρη το απόγευμα. Thanks kybos:-)

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 10 : 29 : 34-----

Λεπόν ξεσκόνησα εχθές τα μανιουαλ και πλέον το express gate δουλεύει μια χαρά:P Και με ενθουσίασε πολυ. Πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργίαB) Ευχαριστώ για της πλεροφωρίες παίδες:o

Δημοσ.

Οπότε μάλλον θα πρέπει να τσεκάρω τον σκληρό, γιατί εχθές το εγκατέστησα το express gate. Εκτώς και αν θα πρέπει να κατεβάσω τις ενημερωμένες εκδώσεις απο το site της εταιρίας. Ίδωμεν. Ελπίζω να βγάλω άκρη το απόγευμα. Thanks kybos:-)

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 10 : 29 : 34-----

Λεπόν ξεσκόνησα εχθές τα μανιουαλ και πλέον το express gate δουλεύει μια χαρά:P Και με ενθουσίασε πολυ. Πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργίαB) Ευχαριστώ για της πλεροφωρίες παίδες:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...