Προς το περιεχόμενο

επιλογη repeater

jojepe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη ενος repeater?εχω το wireless modem router linksys wag54gs και θελω ενα repeater για να επεκτεινω το σημα μου.ειμαι αναμεσα στα παρακατω αλλα μπορειτε να προτεινετε και αλλο.με ενδιαφερει να ειναι ευκολο στην συνδεση και οχι να μου βγαλει την πιστη για να το συνδεσω.

D-LINK DWL-2100AP

LINKSYS WIRELESS WAP54G

Asus Wireless Access Point 125Mbps

Δημοσ.
μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη ενος repeater?εχω το wireless modem router linksys wag54gs και θελω ενα repeater για να επεκτεινω το σημα μου.ειμαι αναμεσα στα παρακατω αλλα μπορειτε να προτεινετε και αλλο.με ενδιαφερει να ειναι ευκολο στην συνδεση και οχι να μου βγαλει την πιστη για να το συνδεσω.

D-LINK DWL-2100AP

LINKSYS WIRELESS WAP54G

Asus Wireless Access Point 125Mbps

το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι το dlink αρκεί να σου βγει καλο, αλλιως στο εξαμηνο αρχιζουν τα προβληματα. εχεις σημα και δεν συνδεεσαι συμβανει σε ποσοστο 20% περιπου

Δημοσ.

εγω εχω δοκιμασει level one και ηταν οκ.δοκιμασα ενα belkin και ηταν και αυτο οκ αν και παραξενο για belkin και εχω δοκιμασει και το Linksys expander που το θεωρω πιο ευκολο απο αυτο ποθ γραφεις στην χρηση.και αυτο μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...