Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών για 1280χ1024 ανάλυση high details

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια κάρτα γραφικών μου προτείνεται, για να παίζω στην παραπάνω ανάλυση όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούνε τώρα και θα κυκλοφορήσουν το καινούριο έτος.

Τιμή 100-150€

Το σύστημα μου θα το κάνω αναβάθμιση και θα βάλω AMD PHENOM X3 8750 2.4GHZ TRIPLE-CORE BLACK BOX EDITION, δε θα είναι αυτό της υπογραφής μου...

Ευχαριστώ....

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ποια κάρτα γραφικών μου προτείνεται, για να παίζω στην παραπάνω ανάλυση όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούνε τώρα και θα κυκλοφορήσουν το καινούριο έτος.

Τιμή 100-150€

Το σύστημα μου θα το κάνω αναβάθμιση και θα βάλω AMD PHENOM X3 8750 2.4GHZ TRIPLE-CORE BLACK BOX EDITION, δε θα είναι αυτό της υπογραφής μου...

Ευχαριστώ....

4850 :-)

και δε νομιζω οτι τα 3κυκλα [ :lol: ] εχουν νοημα...

• Moderators
Δημοσ.

Εννοει οτι οι Triple core δεν αξιζουν.

Παρε ή duo ή quad.

Επισης εχε υποψη σου οτι η μητρικη σου δεν ειναι AM2, αλλα 939. Αρα οι επεξεργαστες αυτοι (Phenom) δε ταιριαζουν στη μητρικη σου.

Δημοσ.

http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

Σύμφωνα με την παραπάνω σελίδα, ο triple που σκέφτομαι να αγοράσω τους πατάει όλους τους duo της intel, εκτός από Intel Core2 Duo E8500 @ 3.16GHz και τον

Intel Core2 Duo E8600 @ 3.33GHz.

Και ο triple κάνει μόνο 116 €. Γιαυτό κατέληξα σ'αυτόν.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα οταν τον παρεις και δε θα μπαινει καν στο σοκετ της μητρικης σου (ή στη χειροτερη θα μπαινει αλλα μολις πατησεις το κουμπι power θα τον καψεις) θα με θυμηθεις...

Δεν ειναι το θεμα τι αξιζει, το θεμα ειναι ΟΤΙ ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

Και αν αλλαξει ςμητρικη, θα πρεπει να αλλαξεις και μνημες και καρτα γραφικων γιατι μετα δε θα ταιριαζουν αυτες με τη νεα μητρικη...

• Moderators
Δημοσ.

Oh, shit!

Μιλαει για το συστημα ολοκληρο, νομιζα οτι μονο cpu θα αλλαζες φιλε μου.

Ολα καλα then, HD4850 κι απο μενα.

Και συγγνωμη για την εβλεψια :-)

Δημοσ.

Δηλαδή μου προτείνεις να πάρω Intel Duo στα ίδια λεφτά, και ΟΧΙ ΑΜD, ότι κι αν είναι αυτός....

ή ο quad της ΑΜD είναι καλός;;;;

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 08 : 12 : 40-----

Oh, shit!

Μιλαει για το συστημα ολοκληρο, νομιζα οτι μονο cpu θα αλλαζες φιλε μου.

Ολα καλα then, HD4850 κι απο μενα.

Και συγγνωμη για την εβλεψια :-)

αχαχαχαχαχ, κι εγώ λεώ τόσο για τον που*** είναι, όλα θα τα αλλάξω και νέα μητρική και μνήμες.....

• Moderators
Δημοσ.

Θα αλλαξεις γενικα συστημα? Μονο καποια κομματια? Τι ακριβως?

Γιατι οδηγεισαι ουσιαστικα σε domino...

Αν θες αλλη cpu (ειτε AMD ειτε Ιντελ), θες καινουρια μητρικη. Αν παρεις νεα μητρικη θες και νεες ραμ (DDR2 αντι για DDR1) και νεα καρτα γραφικων (Pci-express αντι για AGP)-> καλα αυτην ετσι κι αλλιως ειπες οτι θα την αλλαξεις.

Επισης τα Q tec τροφοδοτικα ειναι χειριστης ποιοτητας, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :-)

Δημοσ.

Δεν προτεινουμε σωνει-και-καλα Intel :lol:

Να ξεκαθαρισει και το σκηνικο με AMD :P

Παρε την 4850 να χαρεις αμεσα, και με

καθαρο μυαλο καταληγεις σε συστημα!

Δημοσ.

Θα αλλάξω μητρική, μνήμες, επεξεργαστή και κάρτα γραφικών και όλα αυτά θέλω να βγούνε στα 350 € περίπου.... Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σαυτά τα λεφτά, καλοδεχούμενη η βοήθεια σας.

Κάρτα γραφικών MSI R4850-T2D512 512MB PCI-E RETAIL

Cpu AMD PHENOM X3 8750 2.4GHZ TRIPLE-CORE BLACK BOX EDITION

Μητρική MSI K9A2 NEO-F

Μνήμες GEIL GB22GB6400C4DC DDR2 2GB (2X1GB) BLACK DRAGON PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

• Moderators
Δημοσ.

Windows XP ή Vista θα βαλεις?

Delirium, αν δε κανω (κι αλλο) λαθος, η μητρικη του ειναι AGP, αρα αν παρει τωρα 4850 δε θα κουμπωνει καν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...