Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Έχω δύο ερωτήματα : Στο profile και στις προσωπικές επιλογές υπάρχει για κλικάρισμα στην ημερομηνία γέννησης μία επιλογή για εμφάνιση γενεθλίων. Τι σημαίνει αυτή η επιλογή αν είναι ενεργοποιημένη ή όχι ? Στα προσωπικά μηνύματα κάτω από το μήνυμα υπάρχει για κλικ το Add to your ignore list και η επιλογή για Add to your Buddy list . Τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές ? Ευχαριστώ πολύ.
Omiloparmenos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 I proti epilogi an einai epilegmeni vgazei tin imerominia genisis sou sto imerologio...to ignore einai na min sou erxonte p.x PM apo ena xristi pou ton exeis tsekarismeno me auti tin epilogi (paradigma dinw)enw i buddy list einai lista me "filous" opous exei valei esy wste na tous vriskeis pio eukola ktl
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Το ημερολιγιο πολυ καλο.... Το να βρισκω φιλους πιο ευκολα πως γινεται?
wOOzY Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Γιάννη μου,είναι πολύ απλό.Θέλεις να έχεις π.χ τον Hal9000,στις επαφές σου.Πατάς στο Profile του,μετά προσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεων.Έτσι,όποτε θέλεις να στείλεις κάποιο P.M σε αυτόν,θα το στέλνεις πιο εύκολα. Σχετικά με το Ignore,πως μπορώ να βάλω π.χ τον Γιάννη;(Παράδειγμα δίνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.