phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Yeap, για σένα καλύτερα στο πάτωμα, για τον από κάτω μάλλον όχι όμως... :Ρ
apomat1982 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 καλημερα και απο μενα. εχω τα συγκεκριμενα ηχεια κανενα τριμηνο οποτε θα σου πω τις εντυπωσεις μου. τα εχω συνδεσει ομοαξονικα και με το προγραμμα ac3filter το ρυθμισα να στελνει απευθειας το σημα SPDIF. προφανως να κανεις κι εσυ το ιδιο για τον ηχο. Επισης να σου αναφερω οτι διαβασα σε ξενα φορουμ οτι με την οπτικη ινα μπορει να εχει και απωλειες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παιδια το subwoofer ειναι καλυτερα να το εχω να ακουμπαει στο πατωμα η να ειναι πιο ψηλα? όταν λες πιο ψηλά τι εννοείς?
predator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 δηλαδη τι καλωδιο να βαλω για να μην εχω απωλειες? δεν ειναι το καλυτερο η οπτικη ινα? οταν λεω πιο ψηλα του στιλ μισο μετρο πανω απο το ματωμα ας πουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 πάνω σε τραπεζάκι? φαντάζεσαι τι έχει να γίνει όταν λειτουργεί? πάτωμα ασφαλώς και αν έχεις ξύλινο είναι ακόμα καλύτερα
tarantules Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τί βλέπω? την τσιμπήσανε αρκετά πάλι την τιμή για τα Ζ5500???? 373 ευρώ από 254 αν θυμάμαι καλά που τα είχε το e-shop και τα multirama???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.