predator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 in the blue corner: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500662 in the red corner: http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=22127&catId=350&la=1 FIGHT!!! επισης αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο συστημα μεχρι 300 ευρω που να ειναι καλυτερο απο αυτα τα δυο, ειμαι ολος αυτια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 έχεις χώρο για να εκμεταλευτείς σωστά τα 7.1?
predator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 να σου πω την αληθεια, οχι... εχει και διαφορα 100 ευρω το συστημα της creative, απλα το εβαλα σε συγκριση γιατι ξερω οτι το Z5500 ειναι αρκετα παλιο. αληθεια, η Logitech δεν εχει βγαλει νεοτερο συστηματακι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 τα Gigaworks είναι πιο παλιά από τα Z-5500... όχι καμία από τις 2 εταιρείες δεν έχει βγάλει καινούριο μοντέλο
predator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εντυπωση μου κανει. παντως καλα κρατιεται για συστημα 5 ετων πλεων. το εψαξα λιγακι και ειδα οτι προτοβγηκε το 2004. εν το μεταξυ οι πισω δορυφοροι συνδεονται κανονικα με καλωδιο,ετσι? ας μας γραψει και κανεις που το εχει 2 λογακια για το συστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 για τα Z-5500 υπάρχουν αρκετά topics αν κάνεις αναζήτηση... ναι οι πίσω δορυφόροι είναι με καλώδιο και στα 2 μοντέλα που αναφέρεις
predator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 καλως. στη μητρικη που εχω στην υπογραφη μου ξερεις αν μπορω να το συνδεσω ψηφιακα? θελει ειδικα καλωδια η θα με καλυψουν αυτα που εχει η συσκευασια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ναι έχει toslink (οπτική) έξοδο η P5E από ότι θυμάμαι...πρέπει να αγοράσεις καλώδιο όμως γιατί τα Z-5500 έχουν μόνο το γνωστό τριπλό mini-jack μαζί τους
predator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 παιδια μολις παρελαβα το 5500!καλα τι τεραστιο που ειναι το subwoofer! τελος παντων, πως μπορω να το συνδεσω με οπτικη ινα τελικα στη μητρικη μου? coaxial καλωδιο πρεπει να παρω η καρφι?
john2gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Καθυστερημένα είδα το topic (μιας και έχω τα Gigaworks ) αλλά με γεια
predator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ευχαριστω παιδια. λοιπον πηρα ενα καλωδιο οπτικης ηνας, το συνδεσα αλλα δε μου παιζει το ηχοσυστημα. πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση στα vista η να το ενεργοποιησω καπως απο την μητρικη? edit: ακυρο,τα καταφερα!!! αμα παιζω Mp3 οι δορυφοροι πρεπει να ειναι κλειστοι? με dolby prologic II movie εχω 5 καναλια αλλα μικροτερη ενταση σε σχεση με το stereo. δινει και παλι ομως. ακομα πειραματιζομαι, sorry για τα edit, οποιος ξερει κατι ας postαρει να ριξει φως στην υποθεση. επισης αν μπορειτε να μου πειτε προτεινομενες ρυθμισεις για surround delay,subwoofer,surround και center. thanks καλα οκ δινει ασχημα το θυριακι ε, ετρεξα κατι bass tests στο youtube και κοντεψε να ανατιναχτει το σπιτι. χαχαχα, κριμας που ειναι αργα θελω να το τσιτοσω και δε μπορω!!! :D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλα τι τεραστιο που ειναι το subwoofer! χρησιμοποιείται άνετα και για κομοδίνο...
predator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παιδια το subwoofer ειναι καλυτερα να το εχω να ακουμπαει στο πατωμα η να ειναι πιο ψηλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.