Προς το περιεχόμενο

USB WiFi stick

ktsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλα :-)

Ψαχνω να αγορασω ενα USB stick WiFi που να παιζει στο Ubuntu 8.10.

Εχω ενα Asus eeePC 1000H στο οποιο η ενσωματωμενη καρτα WiFi δεν παιζει στο Ubuntu 8.10. Ετσι αποφασισα να χρησιμοποιησω WiFi σε USB stick για να συνδεομαι στο ασυρματο modem router μου. Εχει κανεις κατι να μου προτινει που να δουλευει ? :confused:

Ευχαριστω πολυ :mrgreen:

Δημοσ.

να σε ρωτησω, γατι δεν βαζεις τα eeeBUNTU; ειναι τα ubuntu αλλα προσαρμοσμενα στα λαπτοπακια της ασους. Εμενα με το 901 μια χαρα δουλευει το ασυρματο. Εκτος κι αν εχεις αλλαξει την καρτα ασυρματου δικτυου..

παντως δεν χανεις τπτ να κατεβασεις την εκδοση και μεσω του UNetbootin να φτιαξεις ενα στικακι που να το περιεχει, να μπουταρεις απο εκει και να δεις αν οντως παιζει.

αναλυτικος οδηγος εδω

Δημοσ.
να σε ρωτησω, γατι δεν βαζεις τα eeeBUNTU; ειναι τα ubuntu αλλα προσαρμοσμενα στα λαπτοπακια της ασους. Εμενα με το 901 μια χαρα δουλευει το ασυρματο. Εκτος κι αν εχεις αλλαξει την καρτα ασυρματου δικτυου..

παντως δεν χανεις τπτ να κατεβασεις την εκδοση και μεσω του UNetbootin να φτιαξεις ενα στικακι που να το περιεχει, να μπουταρεις απο εκει και να δεις αν οντως παιζει.

Δοκιμασα τα eeeBUNTU (δεν τα εκανα εγκατασταση) αλλα τα δουλεψα με flashάκι σαν LiveCD και παλι δεν την εβλεπε την καρτα (την οποια δεν αλλαξα, εχω την μανισια). Τι να πω ? Γιαυτο ψαχνω για stickάκι USB (βρηκα αυτο) WiFi :rolleyes:

Δημοσ.
Δοκιμασα τα eeeBUNTU (δεν τα εκανα εγκατασταση) αλλα τα δουλεψα με flashάκι σαν LiveCD και παλι δεν την εβλεπε την καρτα (την οποια δεν αλλαξα, εχω την μανισια). Τι να πω ? Γιαυτο ψαχνω για stickάκι USB (βρηκα αυτο) WiFi :rolleyes:

To εχω το ASUS και με WPA δεν θα σου δουλεψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...