Προς το περιεχόμενο

Dowload Traffic per day στο Rapidshare.

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά, διαβάζω τις τελευταίες μέρες στο site της rapid ότι αύξησαν το ημερήσιο bandwith στα 12 giga την ημέρα, σήμερα όμως που έφτιαξα ένα μηνιαίο premium, στο traffic left εξακολουθεί να μου λέει 2.6 giga την ημέρα όπως και πριν. δε θα έπρεπε να μπορώ να κατεβάζω 12 τώρα? Ή μήπως έχει σχέση ότι δεν αγόρασα το account κι ότι το έφτιαξα με convert από collector? :fear:

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά, διαβάζω τις τελευταίες μέρες στο site της rapid ότι αύξησαν το ημερήσιο bandwith στα 12 giga την ημέρα, σήμερα όμως που έφτιαξα ένα μηνιαίο premium, στο traffic left εξακολουθεί να μου λέει 2.6 giga την ημέρα όπως και πριν. δε θα έπρεπε να μπορώ να κατεβάζω 12 τώρα? Ή μήπως έχει σχέση ότι δεν αγόρασα το account κι ότι το έφτιαξα με convert από collector? :fear:

Ολα πανω σε αυτο το θεμα εχουν συζητηθει εδω]

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280892

Απο την αλλη δεν διαβασες και σωστα την ανακοινωση.Δεν λεει πουθενα οτι αυξησαν το ημερήσιο bandwith στα 12 giga την ημέρα.Αλλα οτι συνολικα μπορεις να φτασεις σε αυτο (προστιθεμενα καθε μερα 2.6 giga).Ακομα και σε αυτους που εχουν καθε μερα 10 giga προσθετονται μονο αν εχουνε υπολοιπο απο την προηγουμενη μερα για να φτασουν στα 12

Δημοσ.
Δεν λεει πουθενα οτι αυξησαν το ημερήσιο bandwith στα 12 giga την ημέρα.Αλλα οτι συνολικα μπορεις να φτασεις σε αυτο (προστιθεμενα καθε μερα 2.6 giga)

Δικό μου το λάθος τότε, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...