Προς το περιεχόμενο

Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η Forthnet??

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Λοιπόν... ακόυστε το πρόβλημα μου...

Αγόρασα πριν λίγες μέρες έναν dedicated server. Και για να τον εγκαταστήσω έκανα τους δικούς μου nameservers... ns1.webhoster.gr και ns2.webhoster.gr. Αλλαξα τα DNS του domain webhoster.gr και psaxno.com... Ολα λειτουργούν θαυμάσια.....

Εχθες το βράδυ όμως πάω να μπω στα 2 αυτά sites και βλέπω ότι δεν υπάρχουν.... Λέω από μέσα μου... κάποια μαλακία θα έγινε με τον server... Ταυτόχρονα όμως ρωτά και κάτι φίλους μου αν μπορούν να μπούν... Αυτοί.. μπαίναν κανονικά... Εγώ όμως όχι... σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω γιατι... στέλνω μηνύματα στην εταιρία του server και μου λένε και αυτοί ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα... αλλά μου λένε να ρωτήσω τον internet provider αν έχει κάποιο πρόβλημα... Και έτσι διαπιστώνω πως δεν μπαίνει μόνο από forthnet.... Από ote μπαίνει κανονικά.... Και εκεί που λέω κάποιο πρόβλημα έχει η forthnet μου λέει κάποιος άσχετος ότι δεν μπορούσε να μπεί σήμερα στο internet απο forthnet και πως πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο στην forthnet και του είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα...

Τι σχέση μπορεί να έχει ο δικός μου server με το πρόβλημα της forthnet???

Σημείωση τους nameservers τους έκανα πριν 93 ώρες, οταν σε διάφορα forums λένε πως η διαδικασία propagation διαρκεί μέχρι 72 ώρες....

Δημοσ.

mporei να μην εχουν ενημερωθει οι dns.αυτο το βλεπεις και με την εντολη nslookup

C:\Documents and Settings\alex>nslookup

Default Server: athns01.forthnet.gr

Address: 194.219.227.2

> set type=any

> server 194.219.227.2

Default Server: athns01.forthnet.gr

> psaxno.com

Server: athns01.forthnet.gr

Non-authoritative answer:

psaxno.com nameserver = ns1.webhoster.gr

psaxno.com nameserver = ns2.webhoster.gr

psaxno.com nameserver = ns1.webhoster.gr

psaxno.com nameserver = ns2.webhoster.gr

i forthnet αυτα εχει για το psaxno.com και ειναι σωστα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την forthnet δεν ξέρω τι γίνετε τους έστειλα email και δεν πήρα καμία απάντηση

Ns1.mastery.gr

Ns2.mastery.gr

Με Ote η αν βάλω στα dns μου opendns

208.67.222.222

208.67.220.220

Παίζουν μια χαρά με την forthnet Μπορεί τώρα να παίζουν και σε λίγο τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...