Προς το περιεχόμενο

Gran Torino (2008)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε ρε ή θα με τρελλάνεις ή δε με έχει πιάσει ο καφές και καταλαβαίνω ότι να'ναι.

Όταν λες "αναλογιζόμενος τις λάθος επιλογές που έκανε" & "εξιλεώνει τους χαρακτήρες που έπαιξε με αυτοσαρκασμό και αυτοθυσία" σε κάτι αρνητικό δεν αναφέρεσαι;

Πώς επιτυχίες; (εκτός και αν τις εννοείς από καθαρά εμπορικής άποψης, οπότε πάει αλλού).

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτσε ρε ή θα με τρελλάνεις ή δε με έχει πιάσει ο καφές και καταλαβαίνω ότι να'ναι.

Όταν λες "αναλογιζόμενος τις λάθος επιλογές που έκανε" & "εξιλεώνει τους χαρακτήρες που έπαιξε με αυτοσαρκασμό και αυτοθυσία" σε κάτι αρνητικό δεν αναφέρεσαι;

Πώς επιτυχίες; (εκτός και αν τις εννοείς από καθαρά εμπορικής άποψης, οπότε πάει αλλού).

Οκ κατάλαβα που σε μπέρδεψα. Η λάθος επιλογή στην ταινία είναι η βία. Δεν μιλάμε για κακή υποκριτική, ή έλλειψη ταλέντου ή κακές ταινίες.

Από εκεί και πέρα εγώ δεν μπορώ να δεχτώ πως το Για Μια Χούφτα Δολλάρια ήταν μαλακία, όπως και να 'χει μου άρεσε (προσωπικά) και είναι κλασικό πλέον (επιτυχία).

Δημοσ.

Ε, κι εγώ λέγοντας "ένα κάρο μαλακίες" αναφερόμουν κυρίως στην θεματική άποψη των ταινιών του.

(solved).

Ταλαντούχο ηθοποιό δεν τον θεωρώ, απλά οι ρόλοι που έπαιζε του ταιριάζαν γάντι.

Το Για Μια Χούφτα Δολλάρια ομολογώ πως δεν το έχει δει, αλλά θα το δώ σίγουρα κάποια στιγμή.

(όταν μεγαλώσω). :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω, έχω άπειρο σεβασμό στον τύπο.

Δες τον Charlton Heston πχ τι κουραδόμαγκας κατάντησε ας πούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...