grgo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια sos, καπιος, πιθανον, μαντεψε τον κοδικο απο το msn της αδερφης μου (δεν ηταν και τοσο δυσκολος) και μπηκε στο msn της και αλαξε και τον κωδικο, μπορω να κανω κατι?
pabou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Nαι ειναι αρκετα απλο, πηγαινεις στην σελιδα του hotmail και πηγαινεις εκει που λεει "Forgot your password?", στην συνεχεια εχει οδηγιες για την ανακτηση του κωδικου (αρκει να θυμαται την μυστικη απαντηση που ειχε δωσει κατα την εγγραφη)
grgo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Nαι ειναι αρκετα απλο, πηγαινεις στην σελιδα του hotmail και πηγαινεις εκει που λεει "Forgot your password?", στην συνεχεια εχει οδηγιες για την ανακτηση του κωδικου (αρκει να θυμαται την μυστικη απαντηση που ειχε δωσει κατα την εγγραφη) επηδη της το εφτιαξα εγω εγω τα εβαλα τα κουτακια αλλα δε τα θυμαμε
cyberking Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 στειλε mail στον administrator και εξηγησε την κατάσταση
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 βεβαια μπορει ο αλλος να εχει προνοησει και να χει αλλαξει τις ερωτησεις για ανακτηση..απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον γινεται
mariosCS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μια φίλη μου που "μάντεψε" κάποιος τον κωδικό, έστειλε emaiL στη microsoft εξηγώντας τι έγινε και της το δώσανε πίσω. μπορείς να δοκιμάσεις
agorgo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καλύτερα στείλε mail στον administrator και εξήγησε τι έγινε
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω απο εδώ μπορείς να στείλεις e-mail στην microsoft Απλά μη ξεχάσεις να το ζητήσεις με ευγενικό τρόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.