sebastianF13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα (-σπέρα) και Χρόνια Πολλά! Έχω εδώ και 1μιση χρόνο wii. Είναι τσιπαρισμένο με wiikey1 και το soldering το έκανα μόνος μου. Πρόσφατα πήρα και καλώδιο component για να δω και εγώ ποιά είναι αυτή η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε inerlaced και progressive. To πρόβλημα είναι ότι με το που βάζω στα Settings>Tv Type>480p (EDTV/HDTV) η οθόνη παρουσιάζει στιγμιαίες λωρίδες flickering ενώ και η εικόνα είναι πολύ pixel-ιασμένη σε σχέση με 576i. To πρόβλημα φαίνεται έντονα όταν η οθόνη είναι μαύρη αλλά και στα σκοτεινά σημεία των παιχνιδιών παρατηρώ ότι το contrast είναι χαμηλής ποιότητας. Η τηλεόραση είναι LG LCD 37'. Μπορεί να φταίει το chip-άρισμα; Μήπως το καλώδιο (Δεν είναι της nortec αλλά κα πάλι, είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα το καλώδιο μόνο στο 480p και στα 480i και 576i να δουλεύει καλά); Ή μήπως μπορεί να έχει πρόβλημα το ίδιο το wii; Έχω googl-άρει αρκετά μέχρι τώρα και δεν βρήκα καμία απάντηση; Αν κάποιος έχει κάποια λύση ή αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ας πει καμιά γνώμη. ΤΗΑΝΧ!
gherudos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πολυκατάλαβα,δηλαδή σου φαίνεται κακή η ποιότητα σε σχέση με αυτό που περίμενες ή υπάρχει όντως πρόβλημα;Στο θέμα ποιότητας πάντως δεν θα δεις διαφορά σου μιλάω από προσωπική εμπειρία.
spy187 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 τι region ειναι το wii και τι η tv(αν και πλεον δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας)? σιγουρευψου πως η Τηλεόρασή σου μπορεί να δεχτεί σήμα με σύνδεση component video - συνήθως μαρκάρονται Y, PB, PR και είναι χρωματισμένα πράσινο, μπλε και κόκκινο Διαβασε στις Οδηγίες Χρήσης της Τηλεόρασής για πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση του καλωδίου στις υποδοχές εισόδου σήματος
sebastianF13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πολυκατάλαβα,δηλαδή σου φαίνεται κακή η ποιότητα σε σχέση με αυτό που περίμενες ή υπάρχει όντως πρόβλημα;Στο θέμα ποιότητας πάντως δεν θα δεις διαφορά σου μιλάω από προσωπική εμπειρία. Έχω την εντύπωση ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Σε στατικές εικόνες (όταν πχ κάνει load κάποιο παιχνίδι ή όταν βρίσκομαι σε κάποιο μενού) εμφανίζει (περιοδικά και στιγμιαία) λωρίδες (οριζόντιες)που κάνουν jittering (σαν βρίσκεται κάποιος από πίσω και παίζει με τα καλώδια). Και με το ίδιο καλώδιο σε 576i όλα μέλι γάλα! Φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω και άλλον τρόπο να τεστάρω τα καλώδια. σιγουρευψου πως η Τηλεόρασή σου μπορεί να δεχτεί σήμα με σύνδεση component video - συνήθως μαρκάρονται Y, PB, PR και είναι χρωματισμένα πράσινο, μπλε και κόκκινο Διαβασε στις Οδηγίες Χρήσης της Τηλεόρασής για πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση του καλωδίου στις υποδοχές εισόδου σήματος Η τηλεόραση δέχεται κανονικά composite (έχει υποδοχές χρωματισμένες για κάθε καλώδιο) και όπως ανέφερα παραπάνω τις άλλες αναλύσεις μου τις παίζει τέλεια οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα συμβατότητας. Ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.