Προς το περιεχόμενο

UAC (user account control) οn ή off?

thrileo1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OFF φυσικά και επιλογή να μην σου τα πρήζει (χωρίς καμία ειδοποίηση).

Εκτός αν έχουν πρόσβαση και άσχετοι στο pc. Οπότε κάνεις άλλον χρήστη με περιορισμένα δικαιώματα.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει η προσέξει καμία φορά να θέλει να λειτουργήσει πρόγραμμα χωρίς την θέληση του χρήστη και να το σταματήσει μέσω του UAC. Οπότε off εκτός βέβαια εάν είναι κάποιος σχολάστικός με την ασφάλεια του υπολογιστή και το θεωρεί προτερεότητα από το πόσο ενοχλητικό είναι εγώ στην αρχή το είχα ενεργοποιημένο χωρίς να με ενοχλεί.

Δημοσ.

Δυστυχως το καλυτερο χαρακτηριστικο ασφαλειας που ειχαν τα Windows μεχρι τωρα ειναι τοσο χαλια υλοποιημενο που ολοι το απενεργοποιουν. Δεν μπορω να τους κατακρινω για αυτο, και εγω θα το εκανα. Σε ενα laptop με Vista μου ζητησε επιβεβαιωση 3 φορες για να αλλαξω το ονομα ενος shortcut στο desktop.

ΥΓ. Sudo εχουν τα Vista;

Δημοσ.
Δυστυχως το καλυτερο χαρακτηριστικο ασφαλειας που ειχαν τα Windows μεχρι τωρα ειναι τοσο χαλια υλοποιημενο που ολοι το απενεργοποιουν. Δεν μπορω να τους κατακρινω για αυτο, και εγω θα το εκανα. Σε ενα laptop με Vista μου ζητησε επιβεβαιωση 3 φορες για να αλλαξω το ονομα ενος shortcut στο desktop.

ΥΓ. Sudo εχουν τα Vista;

Άμα είχαν Sudo στην μορφή Linux καλά θα ήταν...

Να σε ζηταει password μόνο σε σοβαρά πραγματα!Οχι στο κάθε τι που κάνεις...

Δημοσ.

Kαι εγώ of το έχω αλλα πως μπορώ σε κάθε εκίνηση των vista να μη βγάζει το μήνυμα οτι το UAC είναι απενεργοποιημένο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...