sotris99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Βλέποντας αυτή την διαφήμιση αναρωτιέμαι πότε θα κυκλοφορήσουν netbooks που θα έχουν ενσωματωμένο το 3g modem, και εσύ θα βάζεις απλά την καρτούλα... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5251
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν κανω λαθος το dell ειναι οπως θες
21century Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχουν και άλλα οπότε κάνε έρευνα αγοράς αν σε ικανοποιούν. Απο εκει και πέρα θυμίζώ΄οτι το κόστος με μια κάρτα που δινει οι πάροχοι κοστίζει αρκετά.
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 εννοώ τα λαπτοπάκια που θα βάζεις την καρτούλα sim μέσα στο μηχάνημα και όχι με το μόντεμ το usb...
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 εννοώ τα λαπτοπάκια που θα βάζεις την καρτούλα sim μέσα στο μηχάνημα και όχι με το μόντεμ το usb... αυτο λεω και εγω, διαβασε ξανα στην σελιδα τους Ενσωματωμένο Vodafone Mobile Broadband για πρόσβαση στο internet όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς καλώδια ή εξωτερική κάρτα πρόσβασης WWAN Ενσωματωμένο Vodafone 3G Mobile Broadband Module (7,2 Mbps download και 1,4 Upload) απο οσο ξερω δεν ειναι ευκολο σαν το asus 901 go που κατω απο την μπαταρια βαζεις την σιμ μονος σου, αλλα ξερω πως το dell υποστηριζει εσωτερικη συνδεση wwan. Δες και εδω, http://jkkmobile.blogspot.com/2008/10/how-to-internal-3g-to-dell-mini-9-easy.html κατι τετοιο εχουν κανει φανταζομαι απο την vodafon και στις ΗΠΑ που το δινει η ΑΤ&Τ αν δεν κανω λαθος με το ιδιο συστημα της vodafone το δινει
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλά έχω συνδρομή στην wind και το dell είναι mod της vodafone... to retail μηχάνημα όπως πωλείται από την dell δεν έχει υποδοχή. Και πες ότι κάνω συνδρομή και την σταματάω... η κάρτα δεν βγαίνει από το μηχάνημα είναι built-in.
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 αν εχεις ηδη συνδεση δεν αξιζει οχι. παντως δεν εχω δει αλλο στην ελλαδα. μονο τα asus 901 και lg x110 ξερω πως εχουν εκδοσεις σαν αυτες που ζητας,αλλα δεν εχει ερθει καμια ελλαδα ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.