shadowmann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια on και off line στην εποχή τους. Σκέψου πόσα λεφτά γλυτώνεις από τα original... στα 4 παιχνίδια έχεις 1 κονσόλα. Οπότε και μπαν να φας είσαι ίσα βάρκα- ίσα πανιά με 2 κονσόλες για να έχεις και στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο mmm ναι δεν το είχα σκεφτεί αυτο! ωραία ευχάριστο για τις απάντησης! φεύγω να πάω να ψάξω και θα σας ενημερώσω
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Τίποτα φίλος... ωραία... τα πήραμε και σήμερα τα ποσοστά μας από την Microsoft
klainmaingr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Είπε και ξανασκέφτηκε την μπαναρισμένη του κονσόλα..
shadowmann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ατύχησα.. δεν είχε jasper... μετά το σκεφτόμουν για Wii αλλα δεν το βλέπω πολύ θερμά.. θα ψάξω και αύριο για κάνα jasper αλλιώς από βδομάδα...
shadowmann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 χάχα άμα υπήρχαν τα λεφτά θα σας έπαιρνα και εσάς 2-3 να έχετε επί του θέματος ακόμα δεν έχω απόφασις... το ps3 το έχω απόκλιση ( όχι τόσο για την τιμή αλλα για τα Exclusive και για το bluray που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτε..) από την άλλη έχω νευριάσει που δεν βρίσκω jasper και λέω να πάρο Wii αλλα φοβάμαι τον χειρισμό...(πείτε καμια γνώμη ακόμα και για τις 3 κονσόλες ) και επίσης ήθελα να ρωτήσω το game guitar hero υπερτερεί σε κάποια κονσόλα η είναι παντού το ίδιο? (να σημειώσω ότι σαν Exclusive games προτιμώ του 360)
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 σήμερα δεν μπορώ να βοηθήσω... ούτε με wii έχω ασχοληθεί ούτε με guitar hero...
shadowmann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 σήμερα δεν μπορώ να βοηθήσω... ούτε με wii έχω ασχοληθεί ούτε με guitar hero... ok πάντως πολύ σβέλτος είσαι δεν πρόλαβα να κοιτάξω άλλο thread και είχες απάντηση ήδη
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ok πάντως πολύ σβέλτος είσαι δεν πρόλαβα να κοιτάξω άλλο thread και είχες απάντηση ήδη σκοτώνομαι στην δουλειά όπως θα έχεις καταλάβει... βγάζω το άχτι μου που με κατέβασαν σήμερα για 3 ώρες....
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Στα δεδομένα που παραθέτεις.. Πάρε 360.. Jasper ξεjasper πάρε 360. Θα ξενερώσεις με το wii. Alexzzz δε σε χάλασε Έχω ξεχάσει πως είναι το γραφείο.. Απο 5-6 και μετά ;p
shadowmann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 να μην ανήσυχο δηλαδή για τα προβλήματα αν δεν είναι jasper?
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν σκοπεύεις να την φλασάρεις όχι. Αν σκοπεύεις να την φλασάρεις να ανησυχείς λίγο... Αλλα γενικά είναι εύκολο να βρείς jasper.. απλά ψάξε λίγο παραπάνω.
shadowmann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 μάλλον είμαι γκαντέμης :/ έχω πάει στο πλαίσιο τις αγίας παρασκευής,καρφούρ του γέρακα,καρφούρ στους αμπελοκηπους,στα multirama τις αγίας παρασκευής και λέω να πάω και στον κωτσόβολο που έχει εδώ στους αμπελοκηπους μπας και πετύχω κανένα..
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Γενικά μην τρελαίνεσαι.. Απο δω και πέρα όσες νέες φουρνιές θα έρχονται θα είναι τζάσπερ. Λίγο υπομονή θέλει μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.