Προς το περιεχόμενο

ποια από τις 3 κονσόλες?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια από τις 3 κονσόλες μου προτείνεται?

xbox 360 , ps3 η Wii?

και γιατί.

να σημειώσω ότι το bluray δεν με ενδιαφέρει παρα πολύ..(το λέω για να μην μου πείτε πάρε ps3 επειδή έχει bluray..)

έχω στο htpc.

αντικειμενικά παρακαλώ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είσαι σαν και μένα, hardcore gamer.... NOT.... προτείνω 360. Φθηνό, μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, κόπιες... και που το έχω και κάθεται δηλαδή και παίζω κάθε 4 μήνες δεν με νοιάζει. Αυτό σε σχέση με το ps3 γιατί με το wii δεν έχω ψαχτεί.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις και πως. Εγώ είχα το wii το οποίο όμως το πούλησα διότι ο χειρισμός του σε παιχνίδια όπως pro evolution or nba είναι δραματικά δύσκολος, ιδιαίτερα αν κάνεις καιρό να το παίξεις. Σε άλλα παιχνίδια βέβαια είναι απόλαυση (όπως resident evil) αλλά πιστεύω ότι θέλει δουλειά ακόμα. Τώρα πήρα ένα xbox 360 το φλάσαρα, κατεβάζω τα παιχνίδια, τα καίω σε ένα dual layer και όλα καλά :). Το PS3 αν και είχα τα 2 προηγούμενα δε με τράβηξε.......

Δημοσ.

Wii παρεηστικο αλλα κατανταει βαρετο και τα παιχνιδια επαναλαμβανονται...

Ps3 ουτε καν χωρις κοπιες

X360 και απο εμενα!!!

Δημοσ.

ωραία όλα αυτά αλλα έχω αγχωθεί λίγο με τα τρία κόκκινα λαμπάκια που ακούω συνεχεια..

μετά σκέφτομαι και το Wii για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει.

επίσης σε όλες τις περίπτωσις είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί θέλω να παίξω και κάνα FPS αλλα με φοβίζει λίγο ο χειρισμός..

στο Wii ειδικά..αλλα και στα αλλα δυο

θα το ευχαριστιέμαι η δεν θα μπορώ να κάνω ούτε headshot με sniper...?

Δημοσ.

Τα "κόκκινα λαμπάκια" πλέον έχουν ελαττωθεί στα νέα xbox. Τα fps που λες και μένα με προβλημάτισαν και ακόμα με προβληματίζουν. Multiplayer είμαι πάντα χωρίς kill... single αν έχει auto target παίζονται άνετα (όχι όπως το πισι αλλά και πάλι). Μην νομίζεις όμως ότι είμαι κάνα ταλέντο στα video games.

Δημοσ.

δηλαδή υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να στοχεύσεις ειδικά αν γίνετε και χαμός?

η απλά είναι μια συνήθεια και αυτό?

τα ρωτάω αυτά γιατί ναι μεν θέλω να παίξω FPS αλλα θέλω να το διασκεδάζω κιόλας..όχι όπως λες και εσύ να μην περνώ ούτε 1 kill σε multi..

και ευχάριστο για τις γρήγορες απάντησης σας!

Δημοσ.
δηλαδή υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να στοχεύσεις ειδικά αν γίνετε και χαμός?

η απλά είναι μια συνήθεια και αυτό?

τα ρωτάω αυτά γιατί ναι μεν θέλω να παίξω FPS αλλα θέλω να το διασκεδάζω κιόλας..όχι όπως λες και εσύ να μην περνώ ούτε 1 kill σε multi..

και ευχάριστο για τις γρήγορες απάντησης σας!

Κοίτα... εγώ δεν βολεύτηκα ποτέ με τα fps και το χειριστήριο. Το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω είναι να τερματίσω παιχνίδια που δεν είχα auto aim. Το Call of Duty 4 ας πούμε που στην campaign είχε auto aim το ευχαριστήθηκα. Στο multiplayer όμως δεν είχε (δεν ξέρω αν είναι επιλογή ή αν δεν έχει γενικά) και δεν μπόρεσα να παίξω. Σίγουρα θέλει συνήθεια, ειδικά αν δεις τι καταφέρνουν κάποιοι να κάνουν... απλά εγώ δεν μπορώ.

Δημοσ.

επειδή μάλλον θα πάω σήμερα να τσιμπήσω κάποια κονσόλα..

τι πρέπει να κοιτάξω σε κάθε κονσόλα ώστε να flasarete,να είναι πιο καλή κτλ?

όπως στο xbox 360 έχουμε το jasper ας πούμε..

Δημοσ.

Για αυτό μια βόλτα από το topic "xbox hacking" γιατί δεν το παρακολουθώ άλλο. Το δικό μου το φλασαρα και τώρα μπαναριστηκά όποτε οι εξελίξεις δεν με αξίζουν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται γενικά αλλά σίγουρα δεν είναι για να το κάνεις κάθε μέρα, αν παίζεις δηλαδή τώρα και να θες να μπεις Live να το ξαναφλασάρεις κτλ...

Αν είσαι τύπος που παίζει on line δεν σε πειράζει και τόσο πολύ να φας μπαν. Αγοράζεις την πιο φθηνή κονσόλα και ξαναμπαίνεις. Περιφερειακά, καλώδια κτλ θα τα έχεις, ο λογαριασμός στο live δεν χάνετε με το μπαν... με 170€ καθάρισες.

Εγώ αυτό θα έκανα αλλά δεν έπαιζα σχεδόν ποτέ live και δεν με ενοιαξε και πολύ το μπαν

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν γίνεται γενικά αλλά σίγουρα δεν είναι για να το κάνεις κάθε μέρα, αν παίζεις δηλαδή τώρα και να θες να μπεις Live να το ξαναφλασάρεις κτλ...

Αν είσαι τύπος που παίζει on line δεν σε πειράζει και τόσο πολύ να φας μπαν. Αγοράζεις την πιο φθηνή κονσόλα και ξαναμπαίνεις. Περιφερειακά, καλώδια κτλ θα τα έχεις, ο λογαριασμός στο live δεν χάνετε με το μπαν... με 170€ καθάρισες.

Εγώ αυτό θα έκανα αλλά δεν έπαιζα σχεδόν ποτέ live και δεν με ενοιαξε και πολύ το μπαν

καλά όχι για καθημερινή βάση:P απλά ξέρω εγώ μετά από 1 χρόνο να μπω και λίγο live με κάποια games που θα έχουν πέσει και η τιμές τους..

αλλα κάποια που είναι για να τα τερματίσει και μετά στην άκρη δεν αξίζει ούτε 20 euro να δόσης πιστεύω..

Δημοσ.
καλά όχι για καθημερινή βάση:P απλά ξέρω εγώ μετά από 1 χρόνο να μπω και λίγο live με κάποια games που θα έχουν πέσει και η τιμές τους..

αλλα κάποια που είναι για να τα τερματίσει και μετά στην άκρη δεν αξίζει ούτε 20 euro να δόσης πιστεύω..

Μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια on και off line στην εποχή τους. Σκέψου πόσα λεφτά γλυτώνεις από τα original... στα 4 παιχνίδια έχεις 1 κονσόλα. Οπότε και μπαν να φας είσαι ίσα βάρκα- ίσα πανιά με 2 κονσόλες για να έχεις και στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...