aledjo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 μια ερωτηση, η μητρικη τι μαρκα ειναι? μηπως ειναι asrock?
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Άσχετο η κάρτα γραφικών με την κάρτα δικτύου. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης, ποιά είναι τα μισά που ενεργοποιούνται δηλαδή σε μια κάρτα δικτύου; Ξέρεις ή το φαντάζεσαι; Και στην τελική, όταν έχεις κάποιο πρόβλημα, δοκιμάζεις τα πάντα. Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει όσο και οτι καταλαβαίνει. Καλή χρονιά σε όλους. επειδη την εχω παθει με drivers των vista για αυτο το λεω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 μια ερωτηση, η μητρικη τι μαρκα ειναι? μηπως ειναι asrock? Ωχ μη με ανησυχας τωρα κι εσυ!!
Sotosgl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 β.καμια σχεση το baudtec με το thomson.μην συγκρινουμε fiat me ferrari για να μην πω τιποτε αλλο. Συγνωμη για την ερωτηση μου μιας και απο οτι εχω καταλαβει εδω μεσα ολοι ειμαστε ασχετοι και οποιος κανει μια προταση που δεν συμβαδιζει με την φιλοσοφια του αλλου ειναι βλακας ή αστειος.. Τι διαφορα μπορει να εχει ενα Baudtec με ενα Thomson? Θα εξαληψει το Line Attenuation ή θα συνδεομαι με τρομακτικες ταχυτητες? Ποιοτητα κατασκευης ισως?Μεγαλυτερη εμβελεια του Wireless? Και παλι ειλικρινα συγνωμη αλλα το να μου κανει υποδειξεις ενα ατομο που η μονη προσφορα του στο thread ηταν να κανει ενα comment μονο και μονο για να ανεβασει τον αριθμο των posts του δεν μου χτυπαει καλα.. Poulinos μονο σε εσενα δεν πηγαινε αυτο.. ArisG88
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 το να μην πω τιποτε αλλο δεν το εννοοθσα ειρωνικα εννοοθσα να μην πω κατι αλλο με την ενια της μεγαλης διαφορας μεταξυ τους.συγνωμη αν φανηκε αλλιως.το speedtouc εχει καποια καλα.αυτα ειναι .σε μεγαλα attenuation συγχρονιζει πιο ψηλα απο αλλα. β.συγχρονιζει σε γραμμες που καποια αλλα ρουτερ δεν μπορουν να συγχρονισουν γ.εχει καλη συμβατοτητα διοτι και πολλα dslam ειναι alcatel. δ.εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και χαλανε σχετικα λιγα κομματια. ε.εχει διακοπτη για να κλεισει και να ανοιξει ειτε σαν ρουτερ ειτε σαν wireless.το μονο κακο του σχετικα παραξενο μενου. πχ τα crypto f320 f330 σαν κατασκευη ηταν τελειως μαπτα.το 90 τις εκατο καηκε και οτι δεν καηκε θα καει συντομα.τα usb modems ειναι μεχρι 8 mbit και εχουν μεγαλα προβληματα με drivers. τα airties ειναι τουρκικα με λιγο χαλια site και υποστηριξη. δηλαδη το καθενα εχει καποια καλα και καποια ασχημα και αναλογως το τι θελει καποιος και τι γραμμη εχει ισως καποιο εχει καλητερη συμπεριφορα απο καποιο αλλο.πχ με το speedtouch εκλεισα καπου 20 μερες online to adsl και 15 μερες το ppp.εχω βεβεα και καλη γραμμη.το zyxel ισως να μην εχει αυτην την σταθεροτητα αλλα εχει ενα καλο qos και bandwidth manager.το cisco παλι δεν εχει την σταθεροτητα αλλα κανεις τα παντα.to vigor ειναι πολυ γρηγορο και εχει backup isdn σε ευκολη μορφη.το jetspeed ειχε πολλα bugs.οσο για τα counters μακαρι να μην υπηρχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.