klong Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Κατ' αρχήν χρόνια πολλά, Χριστουγενιάτικα βρήκε να μου κάνει αταξίες ο υπολογιστής, για την ακρίβεια όταν πατούσα το κουμπί για να ανοίξει έκανε λίγο να ξεκινήσει και στο δευτερόλεπτο σταματούσε. Άρχισα λοιπόν τις επεμβάσεις, αποσύνδεσα δίσκους, κάρτες κ.λ.π. αλλά το πρόβλημα το ίδιο. Τελικά σύνδεσα ένα άλλο τροφοδοτικό στο μηχάνημα και δούλεψε, άρα το πόρισμα έδειξε λογικά τροφοδοτικό και μάλιστα το hiper type-r 580W, κρίμα και μου άρεσε πολύ σαν μηχανάκι. Ακόμη έγινε και μέτρηση με πολύμετρο, σε κάποιον φίλο, όπου έδειξε ότι δίνει τις τάσεις 5v & 12v αλλά όταν μπαίνει φορτίο σταματάει Καμμιά ιδέα, λέτε να φτιάχνει ή να το ξεχάσω και αν το ξεχάσω τι να πάρω (προτάσεις) δεδομένου ότι το pc φοράει: Intel Pentium 4 prescot 530i 3Ghz VGA HD 2600pro 512MB 2 και ενίοτε 3 δίσκους 3 ανεμιστήρες 2 dvd -rw roms firewire cart και κάμποσες usb συσκευές μάλλον για 500-550 θα πρέπει να πάω ε;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα και χρονια πολλα! Δεν εχεις ενεργοβορο συστημα, εγω πιστευω οτι και αυτο θα σε καλυψει. Παντως καλο θα ηταν να εδινες καποια χρηματα παραπανω να παρεις μια λυση για να εχεις εντελως ησυχο το κεφαλι σου..
klong Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα και χρονια πολλα!Δεν εχεις ενεργοβορο συστημα, εγω πιστευω οτι και αυτο θα σε καλυψει. Παντως καλο θα ηταν να εδινες καποια χρηματα παραπανω να παρεις μια λυση για να εχεις εντελως ησυχο το κεφαλι σου.. Ευχαριστώ GeorgeMan το πήρα ήδη βλέπεις ο γιός μου (games) δεν μπορεί να περιμένει χε χε χε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γραψε με ελληνικα το ποστ σου γιατι θα στο σβησουν. Καλωσηλθες κιολας και χρονια πολλα! Αν θελησει να αναβαθμισει, μαλλον θα χρειαστει καλυτερο τροφοδοτικο, αλλα δε νομιζω να αξιζει να αναβαθμισει ενα τετοιο συστημα πλεον.
klong Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Γραψε με ελληνικα το ποστ σου γιατι θα στο σβησουν.Καλωσηλθες κιολας και χρονια πολλα! Αν θελησει να αναβαθμισει, μαλλον θα χρειαστει καλυτερο τροφοδοτικο, αλλα δε νομιζω να αξιζει να αναβαθμισει ενα τετοιο συστημα πλεον. Μα Ελληνικά δεν γράφω ??? Αν και όταν αναβαθμίσω δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ μεγαλύτερη ισχύ από αυτή μιας και οι νεοι επεξεργαστές, από όσο ξέρω, είναι λιγότερο ενεργοβόροι από τον prescott. Αρκεί να κρατήσει αυτό και να μην βγεί οφ μερικούς μήνες μετά την λήξη της εγγύησης όπως το άλλο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Η απαντηση μου πηγαινε σε ενα παιδι που ποσταρε ενδιαμεσα και τελικα του σβησανε το post [λες να ειμαι τοσο τρελος να σου πω στο 18ο ποστ σου 'καλωσηλθες' ? ] Οντως οι επεξεργαστες ετσι ειναι, αλλα υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν πολυ πιο ενεργοβορες καρτες γραφικων απ αυτη που εχεις.
hydrogen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα αντιμετωπισει , εβαλα φθηνο (15 ευρω) απο το πλαισιο και το συστημα ειναι μια χαρα. Απο το προγραμμα του UPS βλεπω οτι το συστημα χρειαζεται 260 watt . Αρα ειμαι μιαι χαρα με το 450.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.