Xristoforos 555 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια καταρχην Χρονια Πολλα σε ολους.Θελω να ρωτησω πως τα μιξαρισμενα τραγουδια απο ενα cd τα κανουμε ενα αρχειο .Για να το πω πιο απλα, εχω μεσα στον σκληρο δισκο τραγουδια κατεβασμενα απο το rapidsare τα οποια ειναι το προγραμμα γνωστου νυχτερινου μαγαζιου της αθηνας μιξαρισμενα απο dj,και οταν θελω εγω να τα περασω σε cd με το NERO εκει που γινεται η μιξη ακουγεται ενας μικρος αλλα αισθητος ηχος σαν χτυπημα.Αυτος που τα εχει ανεβασει στο rapidsare τα εχει ξεχωρισει ενα-ενα και για αυτο μου παρουσιαζει εμενα( και φανταζωμαι και σε οσους γραφουν με NERO) το προβλημμα αυτο.Πειτε μου αν ξερεται καποιον τροπο να τα <<κολησω>>μεταξυ τους ωστε να φαινονται σαν ενα αρχειο γιατι το προβλημμα πολαπλασιαζεται οταν θελω να γραψω 5 τετοια cd σε ενα mp3 καταλαβενεται τι μπερδεμα τους κανει το nero.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το να κολλήσεις mp3 μεταξύ τους ώστε να παίζουν συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο μπορεί να γίνει με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου όπως το audacity. Επειδή μπορεί να μην το έχεις, την δουλειά μπορεί να την κάνει και το movie maker των windows. (δεν είναι κάτι δύσκολο)
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Audio Joiner MakeIt One Το τελευταίο θέλει .net framework
Xristoforos 555 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ναι δοκιμασα το movie maker και ειναι παρα πολυ ωραιο το αποτελεσμα που παρουσιαζει.Οσο για τα αλλα που ειναι πιο κατω δεν τα <<κολανε>>,απλος τα κανουν ενα αρχειο αλλα αφηνουν ενα μικρο κενο αναμεσα τους.Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια.
gourounii Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 καλημερα, μπορεις και μεσα στο nero να κοψεις τα κενα μεταξυ των τραγουδιων μολις τα γραψεις σε cd. αυτο ισχυει σιγουρα για cd οταν τα γραψεις σε .wav. δεν θυμαμαι για .mp3 τι γινεται, αλλα εχω την εντυπωση πως μπορεις. μπορει να μην μπορεις να κοψεις το κενο αναμεσα στα cd αλλα αναμεσα στα τραγουδια, μαλλον θα μπορεις.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι δοκιμασα το movie maker και ειναι παρα πολυ ωραιο το αποτελεσμα που παρουσιαζει.Οσο για τα αλλα που ειναι πιο κατω δεν τα <<κολανε>>,απλος τα κανουν ενα αρχειο αλλα αφηνουν ενα μικρο κενο αναμεσα τους.Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια. Δεν είναι πρόβλημα των προγραμμάτων αυτό αλλά του ripping. Έκανα μια δοκιμή με ένα μιξαρισμένο και όντως άφηνε ένα πολύ μικρό κενό. Τα άνοιξα με το cool edit και το audacity και είδα ότι είχαν ένα κενό σημείο, μερικά δέκατα το δευτερολέπτου στην αρχή και στο τέλος. Τα καθάρισα και όταν τα ξαναένωσα ήταν τέλεια. Αν έχεις το Nero πλήρη, θα έχεις και το Nero Wave Editor. Φόρτωσε ένα mp3, ζουμάρησε αρκετά και δες στην αρχή και στο τέλος τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.