Προς το περιεχόμενο

Xάθηκε το dvd

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά καταρχάς :-):-)

σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι δεν μπορώ να βρώ το dvd write που έχω στον υπολογιστή μου ξαφνικά χάθηκε.

Πάω στην διαχείριση υλικού και βλέπω την συσκευή με ένα ερωτηματικό από επάνω.

πάω στις ιδιότητες και μου γράφει αυτό

Τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. (Κωδικός 39)

Κάντε κλικ στο κουμπί "Έλεγχος για λύσεις", για να αποστείλετε τα δεδομένα που αφορούν τη συσκευή στη Microsoft και να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμη λύση.

πάτησα να κάνει ενημέρωσή αλλά τίποτα μπορείτε να βοηθήσετε βρε παιδιά

καμιά ιδέα η το που να ψάξω??

το αντιγραφικο ειναι τις Samsung to TSSTCORP CDDVDW SH-S223Q ATA DEVICE

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

κάνε μια κατάργηση του driver οπυ πήγες να ενημερώσεις, shutdown, σύνδεσε το drive αλλού, και ξεκίνα το pc, ΜΠΑΣ και

Μετά, ίσως φταίει κάποιο πρόγραμμα όπως Nero, Alcohol, Daemon Tools κτλ

Δημοσ.

Εγκατέστηστες κάποιο πρόγραμμα τελευταία; Τα windows είναι τόσο μεγάλη σαβούρα που χάνουν τα οπτικά μέσα από λογισμικό που γίνεται εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δεν θελω να ανοιξω νέο θεμα γιατι ειναι παρεμφερες

Λοιπον, εχω καιγω το γνωστο προβλημα, χανεται το DVD Writer απο ενα Laptop

Το διαφορετικο ποιο ειναι...Δεν ξερω πως διαολο το εχασα. Το προβλημα ειναι γνωστο και συνηθως φταιει κανα Daemon Tool που σου φορτωνει το virtual drive και μετα δεν βρισκεις το πραγματικο. Επειδη το ειχα το προβλημα, το ειχα βγαλει το ρημαδι, και ομως....

Επισης, σημειωση, δεν το βλεπω στο Manage Devices με κανενα τροπο, ουτε ερωτηματικα ουτε τιποτα, ουτε με add hardware

ΥΓ. Εχω ΧP, το drive στο λαπιτοπι ειναι καλα κουμπωμενο, η θυρα ανοιγει και κλεινει κανονικα, το φωτακι αναβει μια χαρα. Απλα τα Windows δεν την παλευουν

ΥΓ2. Εχω περασει το ImgBurner για Νero, δεν νομιζω να το εχω πολυχρησιμοποιησει, απλατο ανεφερε καποιος και λεω μηπως

Δημοσ.

Σε εμένα έχει τύχει να εγκαθιστώ το power director 6 (video editing / dvd authoring) σε 64bit XP και να εξαφανίζονται τα drives. Η μόνη λύση ήταν system restore σε σημείο πριν την εγκατάσταση του προγράμματος. Το ίδιο πρόγραμμα σε 32bit win δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα. Τρέχα γύρευε...

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα παιδια

λοιπον έβαλα το power iso και μετα ξαφνικα μολισ ειχα βαλει ενα αρχειο εκει η συσκευη καταργηθηκε

προτεινετε να πεταξω το power iso??αν ναι μολισ το βγαλω λετε να βρεί το dvd???

με αυτα τα vista εχω τεραστια προβληματα ολο περιεργα συμβαινουν

Δημοσ.

Ε σβύστα...

KaizerSoze, "ImgBurner για Νero" ;!

(μπας κι εννοείς "το ImgBurn ΑΝΤΙ του Νero" ; )

Tεσπα, αν στο BIOS φαίνεται κανονικά το drive, απλά έχουν γίνει λίγο κ τα windows. Tσέκαρε πρώτα αυτό...

Δημοσ.

Δοκίμασε από τον Device Manager να διαγράψεις την καταχώρηση του controller στον οποίο είναι συνδεδεμένο το drive και να κάνεις στο καπάκι ένα restart...

Δημοσ.

Πως φαινεται σε ποιον controller ειναι το drive?

(να υποθεσω δεν λες το κλασικο που εχει τα drives το cd και το dvd, εννοεις παρακατω με τους controllers?)

Αν μπορεις εχεις ενα screenshot να δειξεις που?

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα dvd και dvd-rw με ερωτηματικο.Απ 'οτι καταλαβα δημιουργηθηκε απο Anydvd απεγκατασταση και διαλυθηκαν τα image drive και μπλεχθηκαν τα μπουτια των win.Πως το ελυσα :απο αλλο λειτουργικο XP pro εκανα copy απο το system 32 το folder drivers αφου πεταξα οτι ειχε σχεση με Anydvd.Boot και ολα φτιαξαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...